Beauty Garden <3

Heippa!

Olen jo jonkin aikaa etsinyt toista sarjaa Ekopharman rinnalle, täydentämään tuotevalikoimaa ja nyt se on löytynyt!
Beauty Garden on luonnonmukainen, Ranskan Auriacissa valmistettu, LUOMU ihonhoitosarja. Sarja on satokausikosmetiikkaa; tuotteet valmistetaan heti satokauden kypsyttyä. Esimerkiksi sarjan kurpitsanaamiota on saatavilla syksyllä, kurpitsasadon valmistuttua. Tämä takaa tuotteiden korkean luomulaadun. Beauty Garden on saanut NaTrue- serfitikaatin.
Tuotteiden teho perustuu kasveihin, kasvien uutteisiin ja vihanneksiin. Vihanneksista valmistetaan mehua, jota käytetään voiteissa vaikuttavana aineena. (ja tästähän innokas vihermehustelija on innoissaan.) Säilöntäaineina tuotteissa käytetään ainoastaan retiisiä ja luonnon E-vitamiinia.

Voiteiden koostumukset on aivan loistavat! Imeytyy hyvin ja jättää kosteutetun pinnan iholle, iho on ihanan heleä ja raikas! Olen nyt kuukauden verran käyttänyt Beauty Gardenin voiteita ja olen kyllä ihan myyty niille! Varsinkin kirkastava ja kiinteyttävä teeyövoide on ihan lempparini, tämän ansioista kasvojen iho todella on kirkastunut ja heleä yön jälkeen. Iho toimii 3-4 kertaa vilkkaammin yöllä, siksi yöksi kannattaa valita hoitavammat seerumit ja voiteet.

Voiteita on neljä erilaista, orvokkifluidi, kehäkukkavoide, porkkanavoide sekä tee-yövoide. Orvokkifluidin koostumus on ihanan kevyt, imeytyy hyvin, mutta kosteuttaa tehokkaasti. Fluidi sopii hyvin seka- ja rasvaiselle iholle. Kehäkukkavoide ravitsee ja korjaa ihoa. Kehäkukka on tehokkaasti korjaava, joten soveltuu esimerkiksi iholle jolla on epäpuhtauksien jättämiä ihovirheitä. Voide kosteuttaa hyvin, mutta jättää kevyen mattapinnan. Porkkanavoide on rauhoittava ja täysin hajusteeton voide. Voide sisältää runsaasti beetakaroteenia sekä A-vitamiinia. Lisäksi voiteessa on B1-, B2-, B6-, C- ja K-vitamiineja, jotka vaikuttavat erityisesti ihon kosteuspitoisuuden lisäämiseen. Voide sopii hyvin herkälle ja ärtyneelle iholle. Tee- yövoide on ihan lempparini tällä hetkellä! Kirkastaa kasvot sekä kosteuttaa todella tehokkaasti ihoa. Tuotteen sisältämä lehmus ja sitruunamelissa vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa, ja siten kuona-aineiden poistuessa iho kirkastuu ja puhdistuu. Tee-yövoide sisältää kamomillaa, lehmusta ja sitruunamelissaa. Retiisi on tuotteessa säilövänä ainesosana, mutta myös ihoa kirkastavan vaikutuksensa vuoksi.

Tuotteiden hinnat ovat 29€-46€ välillä.

Tervetuloa testailemaan voiteita! 🙂

Leave a comment