ihonhoito syksyllä

 

Hei,

Näin syksyn tullen ihonhoidossa kannattaa kiinnittää erityihuomiota ihon kosteuttamiseen sekä säännölliseen kuorintaan. Jos iho on pintakuiva, kosteuttamiseen parhaimmat tuotteet ovat kosteuttava kasvovesi, suihke muodossa oleva kasvovesi on tehokas ihon kosteuttaja. Jos olet kesän mennyt pelkällä voiteella, on nyt korkea aika ottaa kosteuttava, runsaasti hyaluronihappoa sisältävä seerumi käyttöön. Hyaluronihapon määrä ihossamme vähenee kahdenkymmenenviiden ikävuoden jälkeen 1% vuodessa, joten jos haluaa ihon olevan kosteutettu ja hyvinvoiva niin kannattaa suosia hyaluronihappoa sisältäviä seerumeja. Ekopharman vadelma seerumi on loistotuote ihon kosteuttamiseen, siinä on juuri tuota ihon megakosteuttajaa, hyaluronihappoa.

Kuorintana kannattaa suosia hedelmähappokuorintoja, sillä ne ovat tehokkaita mutta silti hellävaraisia. Hedelmähapot kuorivat syvältä, mekaaniset rakeet vain ihon pinnalta. Kuorintaa voi käyttää 2-4 kertaa/ kk ihosta kunnosta riippuen. Ihon uusiutuminen heikkenee iän myötä, 20-vuotiaalla iho uusiutuu 20 päivässä, 30-vuotiaana 30 päivässä jne. Tämän vuoksi ihoa tulee iän myötä kuoria useammin, pitää vain muistaa suosia hellävaraisia kuorintoja.

Kesän jäljiltä iho kaipaa usein hoitolassa tehtyä tehokkaampaa hedelmähappokuorintaa ja ihon mekaanista puhdistusta. Itse puhdistan ihon aina käsin, huomattavasti hellävaraisin ja tehokkain keino saada iho puhtaaksi ylimääräisestä talista. Kun iho on kuorittu ja puhdas, seerumit ja voiteet pääsevät paremmin imeytymään ihoon, joten lopputuloksena on kirkas ja kosteutettu iho.

Monet usein kysyvät minulta kuinka usein tulisi käydä kasvohoidoissa. Siihen ei ole tarkkaa vastausta, riippuen ihon kunnosta ja toivotusta lopputuloksesta. Ainakin vuodenaikojen vaihteessa on hyvä tulla hoidattamaan iho kokonaisvaltaisesti, epäpuhtaimmille ihoille suosittelen parin kuukauden välein puhdistusta. Kotihoito on myös kaiken a ja o. Kun on toimivat tuotteet kotona, saat hyvin ylläpidettyä lopputulosta pidempään kotihoidolla. Ei kannata pelästyä ihon mahdollista uusiutumista kasvohoitojen jälkeen, usein iho saattaa lähteä tehokkaasti uusiutumaan ja hilseillä viikon ajan hoidosta. Sen jälkeen alta kuoriutuu heleä ja kirkas iho!

Vastaan mielelläni ihonhoitoon tai tuotteisiin liittyviin kysymyksiin, joten saapi laittaa sähköpostia. [email protected]

Ihanaa lauantai iltaa kaikille! 🙂