Esse -probioottinen luonnonkosmetiikkasarja

Ensi viikolla Ecoskinkiin rantautuu uusi sarja, josta olemme hyvin innoissamme ja tiedämme, että tätä sarjaa on odottanut meille saapuvaksi myös moni asiakkaamme.

Esse on probioottinen ammattilaisluonnonkosmetiikansarja, joka valmistaa edistyksellisempiä tuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon herkkyystilojen sekä ikääntymisen ongelmista. Probioottivalmisteiden käytöstä sisäisesti monet ovat jo hyvin tietoisia ja olemme hyvin innoissamme kun pääsemme tekemään kasvohoitoja Essen tuotteilla, auttamaan asiakkaitamme iho-ongelmien kanssa, joiden kanssa moni on kärsinyt jo vuosia. Yhdistämällä tehokkaat hoitolahoidot ja Esse tuotteiden käytön kotona, tuloksia tulee ja ihon kunto paranee. Otamme valikoimaamme ainoastaan kaksi vaihtoehtoa Essen kasvohoitoihin, jotta teidän on helpompi valita kumman haluatte. Lyhyempi 60min hoito ja pidempi 75min hoito tehoampulleineen ja pidempine hierontoineen.

 

 

Essen on perustanut vuonna 2002 tutkija ja kemisti Trevor Stey, sarja syntyi hänen etelä-afrikkaisten yrttien lääkinnällisten ominaisuuksien tutkimustyön pohjalta. Esse keskittyy erityisesti ihon mikrobiomiin ja käyttää raaka-aineita eheyttämään sitä. Raaka-aineita käytetään esimerkiksi: Eläviä probiootteja, probioottisia uutteita, probiootteja kuten insuliinia ja alfaglugaanioligosakkarideja käytetään ruokkimaan ihossa ja sen pinnalla eläviä hyödyllisiä mikrobilajeja. Tärkeinä raaka-aineina myös afrikkalaisia uutteita ja öljyjä, jotka ovat ihoa tehokkaasti korjaavia ja hyvin antioksidanttipitoisia.

Esse on hyvin laadukas sarja ja tuotteet tulee aina valita yhdessä ammattitaitoisen kosmetologin kanssa. Jos kärsit ihon häiriötiloista; rosaceasta, aknesta, eritysherkästä ihosta, suosittelemme lämpimästi Esse kasvohoitoa sekä kotihoitoa Essen tuotteilla.

Lisätiedot [email protected]

Ajanvaraus www.ecoskin.fi

 

Leave a comment