Innostukseni ihonhoitoon

Heippa!

Ajattelin alkaa kirjoittamaan blogia, joten tervetuloa seurailemaan. Kirjoittajana en ole kovin pro, mutta varmasti harjaannun ajan kanssa 😉 Oma innostukseni ihonhoitoon on lähtenyt ihan sieltä teinivuosista, muistan miten kokeilin kaikenlaisia naamioita ja ne “mustapäidenpoistolaput” 😀 Voi mitä hauskoja muistoja tulee mieleen.

Tiesin jo ylä-asteelle mennessäni, että haluan kosmetologiksi ja se into tähän alaan on säilynyt. On mahtavaa nähdä miten ala kehittyy koko ajan. Mahtavaa on myös, että itseään voi jatkuvasti kouluttaa. Tykkään itse tehdä työtä mahdollisimman paljon käsillä, joten käyn paljon erilaisilla hierontakursseilla. Vuosien varrella on tullut tehtyä töitä monilla eri sarjoilla, mutta nyt kyllä liputan luonnonkosmetiikan puolesta.

Luonnonkosmetiikasta itse innostuin raskausaikana kun aloin miettimään mitä kaikkea iholle tulee laitettua. Siirryin pian ihonhoidossa sekä meikeissä luonnonkosmetiikan puolelle ja on ollut mahtava nähdä miten iho voi paremmin ja on terveempi kun ei ole turhia kemikaaleja, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja tms. Moni saattaa kyseenalaistaa luonnonkosmetiikan tehon, mutta Ekopharmaa nyt tovin käyttäneenä voin todellakin sanoa että toimii! Tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia. Kotimaisuus on iso etu, Ekopharma arvostaa meidän ammattilaisten mielipiteitä ja ottaa mielellään palautteen vastaan. Me alan ammattilaiset pääsemme vaikuttamaan tuotekehittelyyn, mikä on aivan loistava asia!

Julkaisen pian postauksen ihonhoidosta näin syksyn tullen joten olkaa kuulolla 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment