Heippa!

Hieman on tovi vierehtänyt edellisestä blogikirjoituksesta, mutta tässäpä infoa kasvovesien käytöstä. Taannoin yksi asiakkaani otti käyttöönsä Tyrni-linjan kasvoveden, joka on tarkoitettu pintakuivalle ja ikääntyvämmälle iholle. Itse käytän tätä ja vadelma kasvovettä vaihdellen. Aina kun näen asiakastani hän jaksaa hehkuttaa tyrni kasvovettä. Jopa lähipiiri on huomannut selvän eron asiakkaani ihossa. Pintakuivuus ja röpelöisyys on kadonnut ja iho on selvästi kosteutetumpi.

 

 

Noh mikäs niiden kasvovesien idea sitten on? Ennen kasvovedet miellettiin osana puhdistusta, mutta ne ovat ennemminkin isossa roolissa ihon kosteuttamisessa. Kasvovesi suihkautetaan iholle tai levitetään sormin, iho jätetään kunnolla kasvovedestä kosteaksi, sitten laitetaan seerumit ja voiteet. Kasvoveden avulla seerumit ja voiteet imeytyvät syvemmälle ihoon kosteuttaen tehokkaammin. Silloin kun ihossa on ongelmana pintakuivuus, ota ehdottomasti käyttöön kasvovedet ja seerumit. Koska ne ovat ohuita niistä kosteus pääsee paremmin imeytymään ihon verrattuna esim. paksuisiin voiteisiin tai öljyihin.

 

Ekopharmalla kasvovesiä on neljää erilaista; tyrni kasvovesi ravitsee ja hoitaa ikääntynyttä ihoa, vadelma kasvovesi kosteuttaa pintakuivaa, herukka kasvovesi rauhoittaa herkkää ihoa ja karpalo kasvovesi supistaa huokosia ja rauhoittaa tulehdusta.

Tule käymään hoitolalla niin valitaan Sinun ihollesi sopiva kasvovesi.

Johanna

 

 

Leave a comment