Omat ihonhoitorutiinini

Huomenta,

 

Lupasin kirjoitella postauksen omista ihonhoitorutiineistani ja lomalla on aikaa.. Tietenkin ei pitäisi tehdä työjuttuja, mutta jos vaan rakastaa työtään niin paljon niin eihän sitä voi olla tekemättä. Taas on jooga Mallorcan auringon nousussa ohi ja olo niin ihana että kirjoitampa teille ennen aamupalaa.

Olen jo pitkään tehokosteuttanut ihoani, koska se vaan on paras keino pitää kaikki epämiellyttävät tuntemukset pois iholta kuten kuivuus ja punoitus. Aamuisin en pese ihoa vedellä, Laitan pumppauksen EkoPharman mustaherukka kasvovettä vanulappuun ja pyyhin sillä kasvot. Tuote ihanasti rauhoittaa ja supistaa huokosia. Sen jälkeen suihkautan iholle EkoPharman vadelma kasvovettä. Kasvovesi kannattaa aina jättää iholle niin, että iho on kunnolla kostea ennen kuin laittaa seerumit ja voiteet. Näin seerumit ja voiteet levittyvät paremmin iholle plus ne pääsevät imeytymään ihoon paremmin.

 

 

Kasvoveden jälkeen levitän sormin iholle EkoPharman vadelma seerumin, koko kasvoille myös silmänympärysiholle. Seerumissa on runsaasti hyaluronihappoa, joka on ihon tehokosteuttaja. Sen jälkeen laitan silmänympäryksille EkoPharman Tyrni silmänympärysvoiteen. Silmänympärysvoide kannattaa aina levittää ulkonurkasta sisänurkkaa kohden, sillä jos on turvotuksia niin tällä tavoin nesteet poistuu silmänympärysiholta. Sitten levitän iholle sormin Terre D`oc BB-voiteen, joka on samalla ihonhoitotuote, koska se on äärimmäisen kosteuttava ja hoitava. Koska olen aikamoinen “miksailija” kosmetiikan käytössä niin saatan joskus sekoittaa BB-voiteeseen kosteusvoidetta. Talvisin järjestys on aika samanlainen, mutta levitän kosteusvoiteen ennen BB-voidetta koko kasvoille.

 

 

 

 

Illalla pesen meikit tuplapuhdistuksella; Ihon pinnalle kertyy likaa, talia ja saateita päivän mittaan ja öljy+vaahto puhdistus putsaa ihon tehokkaasti. Levitän EkoPharman karpalo puhdistusöljyn kuivalle iholle, hieron sen kunnolla ihoon (lähtee myös hyvin silmämeikki), siihen päälle muutama pumppaus EkoPharman vadelmavaahtoa, vähän kostutan sormia ja hieron tuotteen huolella ihoon. Huuhdon ja ai että miten puhdas iho! Muutamalle asiakkaalle tuntuu alkuun tulevan tästä tuplapuhdistuksesta näppyjä, mutta ei kannata pelästyä, iho lähtee vain puhdistumaan tehokkaasti. Kannattaa vain jatkaa puhdistusrutiinia, iho rauhoittuu kyllä pian ja näpyt katoavat. Muutenkin iholla menee aina hetki tottua uuteen. Puhdistuksen jälkeen vadelma kasvovesi, vadelma seerumi, tyrni silmänympärysvoide sekä Beauty Gardenin kirkastava tee-yövoide. Siis olen aivan rakastunut tähän yövoiteeseen! Yön jäljiltä iho on kirkastunut, ihanan pehmeä ja kosteutettu. Vahva suositus! Kannattaa iltaisin kunnnolla hieroa seerumit ja voiteet ihoon, sillä lämmön ja kosketuksen ansiosta aineet imeytyy jopa 3 kertaa syvemmälle ihoon kun ihoa hieroo.

Teen myös kerran viikossa kuorinta+naamio setin, kuorintana käytän EkoPharman tyrni AHa-duo kuorintaa, annan vaikuttaa 5min jolloin hedelmähapot kuorivat ja kirkastavat syvältä. Kun pesen tuotteen pois, hieron hieman ihoa jolloin tulee myös mekaaninen kuorinta samalla. Naamioksi laitan joko Argitalin vihreä savi naamion, joka puhdistaa ja kirkastaa ihon tehokkaasti tai tällä hetkellä kun iho vaatiin runsaasti kosteutta olen laittanut iholle Beauty Gardenin kurkkunaamion, joka pehmentää ja kosteuttaa ihon aivan ihanan tuntuiseksi. Jos ihossa ongelmana nimenomaan pintakuivuus, kannattaa panostaa hyvään kasvoveteen, seerumiin ja tehokosteuttavaan naamioon jota voi käyttää vaikka 2-3x/vko.

 

 

Nyt aamupalalle ja sitten tutustumaan Mallorcan aivan ihanaan luontoon! Aivan ihanat maisemat täällä <3

Leave a comment