Hinnasto old

 

(Lahjakorttitarjous, joka voimassa joulukuun ajan)

 

Hoidot tehdään rauhallisessa ja tunnelmallisessa hoitohuoneessa. Keskityn sinuun ja toiveisiisi hoidon aikana. Jokainen kasvohoito on yksilöllinen ja räätälöin kasvohoidon ihon tarpeiden/toiveiden mukaan. Varaa mikä vain kasvohoito, katson ihosi kunnon paikan päällä, minkälainen hoito tehdään. Hoidoissa käytän laadukkaita luonnonkosmetiikansarjoja, jotka eivät sisällä iholle haitallisia raaka-aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai muoveja.

Kasvohoidon päätteeksi opastan ihonhoidossa ja vastailen mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tulethan hoitoihin ajoissa, niin jää aikaa esitietolomakkeen täyttämiseen.

Hoidon jälkeen olo voi olla sen verran rentoutunut, että kannattaa varata hetki siitä toipumiseen. Hoidot laittaa tehokkaasti nesteet ja aineenvaihdunnan liikkeelle, joten muistathan loppu päivän juoda runsaasti vettä.

Asiakkaan kommentti hoidon jälkeen “Tuntuu kuin olisi ollut lyhyellä etelän lomalla. Olo on rentoutunut, arjen kiire unohtunut ja mieli levollinen”

 

Kasvohoidot

Kasvohoito & shiatsu hartioille 109€

Hemmotteluhoito, jonka räätälöin toiveidesi mukaan. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä shiatsua ja kuumia kiviä, seerumit ja voide. Lopuksi teen vielä jalkapohjiin akupistehieronnan.

Hemmottelu kasvohoito 109€

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille ja on loistava lahja! Räätälöin hoidon ihon mukaan ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Paljon hierontaa ja hemmottelua. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,- ja päähieronta, seerumit ja voide. Loppuun teen vielä jalkapohjiin akupistehieronnan.

Puhdistava ja kirkastava kasvohoito 71€

Tukkoiselle, väsyneelle ja kirkastusta kaipaavalle
Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä, naamio, niska,-ja hartiahieronta, seerumi ja voide.

 

Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito 71€

Sopii loistavasti pintakuivalle ja herkälle iholle. Jos ihossa ei ole herkkyyksiä, niin räätälöin hoidon sinun ihollesi sopivaksi. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille,niska,- ja hartiahieronta sekä seerumi ja voide

 

Kirkastava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito 85€

Tarvitseeko ihosi vähän kaikkea? puhdistusta, kirkastusta ja kosteutta? Tämä kokonaisvaltainen kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihollesi sopivaksi. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä, seerumit, naamiot, kasvojen paineluhieronta, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä seerumi ja voide.

 

Anti-age kasvohoito 85€

Elinvoimaa ja kiinteytystä kaipaavalle. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja sekä omega3-rasvahappoja. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus,ihoanalyysi, kuorinta, höyry, (tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus käsin tehtynä), seerumit, naamiot, ihoa napakoittava hieronta kasvoille, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä seerumi ja voide.

UUSI! Nuoren tytön pikakasvohoito & meikkausopastus 1h 70€

Nuoren tytön (12-15.v) ensimmäisiä kasvohoitoja, jossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hartiahieronta. Meikkausopastuksessa katsomme arkimeikkiä nuoren toiveiden mukaan. Kasvohoidon kesto 30min ja meikkausopastus 30min.

 

Erikoiskasvohoito pH-kuorinnalla 74€

Hedelmähappoja sisältävä Ph-kuorinta sopii kaikille ihoille, mutta erityisesti tehokas ikääntyvälle, samealle tai epäpuhtalle iholle. Hoidossa käytetään myös erikoisnaamiota, jotka räätälöidään asiakkaan ihon mukaan. Naamion sekoitetaan esim. hyaluronihappoa tai kaurauutetta.           Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, pH-kuorinta, seerumit, erikoiskasvonaamio, kasvojen paineluhieronta, niska,-hartia,-ja päähieronta sekä seerumi ja voide.

 

Ph-kuorinta sarjahoitona 5 hoitokertaa 245€ 30min/hoito

Tehokas sarjahoito jolla samea, pigmentoitunut, epäpuhdas tai ikääntyvä iho saadaan uudistettua ja kirkastettua tehokkaasti. Ph-kuorinta sisältää erilaisia hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa kemiallisesti mutta hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, pH-kuorinta, seerumi, erikoiskasvonaamio, kasvojen paineluhieronta tai hartioiden hieronta, seerumi ja voide. (Tähän hoitoon varaukset puhelimitse)

Ihonhoidon opastus 30min 20€ (tuoteostojen yhteydessä ilmainen)

Opastan kuinka hoitaa ihoa kotoa ja käydään läpi ihonhoitorutiinit. Vinkkejä myös ihonhoitoon sisäisesti.

Vartalohoidot

 

Hot Stones kuumakivihieronta

Hieronnassa käytetään basalttikiviä, jotka varaavat lämpöä erityisen hyvin. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja lievittää stressiä. Ihanteellinen talviaikaan. Voit valita sinulle sopivan hoidon keston, räätälöin jokaisen hoidon asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan.

30min 38€       60min 72€      1h 30min 109€

 

Jalka,-ja päähieronta 45min 65€

Todella rentouttava hoito, jossa hierotaan hartia,-ja niskanseutu, tehdään päähieronta, käydään läpi jalkapohjien akupisteitä sekä hierotaan jalat polveen saakka.

 

 

Käsi,-ja jalkahieronta 45min 65€

Rentouttava hoito, jossa hierontaan perusteellisesti kädet sekä jalat sekä tehdään akupainantaa.

 

Mix-hieronta 60min 69€

Rentouttava hoito, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan. Hoidossa tehdään akupainantaa, shiatsua, kuumakivihierontaa sekä klassista hierontaa.

 

Reiki energiahoito 45min 65€

Syvärentouttava ja samalla hyvin energisoiva energiahoito.

 

Reiki energiahoito ja päähieronta 60min 69€

Hoidon alkuun tehdään päähieronta, jonka jälkeen tehdään rentouttava ja energisoiva energiahoito.

 

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Sokerointi on hyvin siedettyä eikä se ärsytä ihoa

Jos käyt sokeroinnissa säännöllisesti karvan kasvu hidastuu ja karvat kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 4-6viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sääret tai reidet 38€

Bikinilinja 31€/ laaja bikinilinja 36€

Brasilialainen sokerointi 68€ ( jatkossa 60€, huoltoväli max 5vko)

Kainalot 28€

ylähuuli 16€, ylähuuli+kulmat 22€, koko kasvot 25€

Sääret+biksu+kainalot 73€

Sääret+reidet+biksu 85€

Biksu+kainalot 45€

Sääret+reidet+biksu+kainalot 108€

Brassi+kainalot+sääret 110€

Brassi+kainalot 83€

Selän sokerointi 45€

 

Ripsien pidennykset

Klassiset ripsienpidennykset, jossa yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Luonnolliset ja helpot arjessa.

Uudet ripset 105€

Huollot 4vko 57€ 5vko 65€

Kestovärit

Ripset+kulmat+kulmien muotoilu 29€

Ripsien värjäys 18€

Kulmien värjäys ja muotoilu 18€

Kulmien muotoilu 14€

Värit hoidon yhteydessä 22€

 

Ripsipermanentti  60min 68€ sis. ripsien värjäyksen

Uudella Klipsitekniikalla ripsipermanentista saa todella hyvän ja luonnollisen kaaren ripsiin.

Alla kuvat ennen ja jälkeen kestotaivutuksen.

 

 

Meikkaukset

meikkaus 45min 52€

meikkausopastus 1h 60€ (opastuksessa näytän miten tehdä nopea ja helppo arkimeikki sekä halutessasi myös vinkit iltameikkiin)

meikkausopastus 2 henkilöä 30€/hlö

 

Jalkahoidot

60min jalkahoito lakkauksella 66€

75min jalkahoito lakkauksella sekä pitkällä hieronnalla 73€                                                                           (halutessasi käytän hieronnassa kuumia kiviä)

 

Manikyyrit

pikamanikyyri 25min  35€ viilaus, lakkaus, käsihieronta ja voide

manikyyri 45min 50€ viilaus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, lakkaus ja käsihieronta ja voide.