Moi Forest Magic Oil

53.90 (sis. alv. 24%)

Moi Forest Microbiome Magic Oil monitoimiöljy on uuden ajan ihonhoitoa – yksi tuote ja lukematon määrä eri käyttötapoja. Tämä öljy tasapainottaa ja vahvistaa ihoa sekä koko kehoa hoitavien luomuöljyjen ja metsäpölyn avulla. Lapista kerätyn maariantuoksuheinän uute hellii ärtynyttä ihoa ja sen tuoksu auttaa pysymään yhteydessä sisimpäämme myös stressaavina aikoina.

Hajusteeton Microbiome Magic Oil sopii koko perheelle sekä herkälle, stressaantuneelle, nuorelle että ikääntyvälle iholle. Öljyä voi käyttää kasvoille ja koko vartalolle, huulille ja kuiville kynsinauhoille, hiuspohjan ongelmien hoitoon, hierontaan ja gua shaan. Öljy on myös erinomainen odottavalle äidille vatsan, vartalon ihon ja venymäarpien hoitoon, vauvan iholle, vauvan hierontaan ja vauvan kylpyyn.

Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

INCI:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil *, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Carthamus tinctorius Seed Oil, Glycerin, Hierocloe Hirta (Sweet Grass) Extract, Humus Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol

100 % natural origin of total

96,3 % organic of total