NILOTICA KARITEVOI - UUTUUS SUOMESSA!

26.00 (sis. alv. 24%)

Balmyou nilotica karitevoi Ugandasta kotoisin olevaa, 100 % puhdasta, korkealaatuista, raffinoimatonta ja kylmäpuristettua sheaa. Nilotica on shealajike, joka on erittäin pehmeää ja siksi miellyttävää käyttää. Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea- eli karitevoi.
Balmyou karitevoi sisältää runsaasti beetakaroteenia, linolihappoja (Omega-9 ja -6-rasvahapot), allantoiinia ja E-vitamiinia. Se kosteuttaa rohtuneita huulia, käsiä, kyynärpäitä ja jalkoja, uudistaa vaurioitunutta ihoa auringonpolttamien, hyttystenpuremien ja parranajon jälkeen sekä ravitsee ihoa. Sitä voit käyttää myös hiusten kuiville latvoille, kynsinauhoille, pienten vauvojen vaippa-alueelle suojaamaan ja hoitamaan ihoa – mitä vain keksitkin! Tuote sopii erityisen hyvin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle vauvasta vaariin.
Balmyou karitevoi on pakattu kierrätyslasista valmistettuun purkkiin, jonka kansi on bambua – uusiokäytä kaunis pakkaus!
Vegaaninen. Hajusteeton, ei väri- eikä säilöntäaineita – 100 % luonnonmukainen, puhdas karitevoi luonnolliseen ihonhoitoon.

INCI: Butyrospermum Parkii (shea butter) – Nilotica Sorte