ECOSKIN TIIMI

Hoitotyö sekä ihon luonnonmukainen hoitaminen on meidän intohimo. Räätälöimme hoidot asiakaskohtaisesti ja kuuntelemme toiveesi.

Elämä on tänä päivänä hyvin hektistä ja oma hyvinvointi unohtuu; moni asiakkaamme huokaisee hoidon jälkeen “Miksi en salli enemmän tälläistä itselleni, saan tästä niin paljon hyvää”.

Iho on suurin elimemme ja ihon kuntoon vaikuttaa niin moni asia; stressi, uni, ruokavalio, palautuminen etc. Ihminen on kokonaisuus ja se tulee aina ottaa huomioon hoitaessa ihoa.

Olemme erikoistuneet kasvohoitoihin sekä hierontoihin. Yhdessä koti ,-ja hoitolahoidolla saamme tuloksia.

Tule juuri sellaisena kuin olet, meiltä saat ystävällistä asiakaspalvelua.

Teemme pääsääntöisesti yläkerran dayspan tiloissa kaikki kasvohoidot, hoitopaketit, hieronnat sekä jalkahoidot. Vanhoissa alakerran tiloissa teemme sokeroinnit, inleit, browliftit sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Välillä jos on ruuhkaa, saatamme tehdä myös alakerrassa kasvohoitoja.

Teemme myös paljon sokerointeja ja näistä Johannalla on 15 vuoden kokemus! Johanna on kouluttanut kaikki Ecoskinin kosmetologit sokeroinnin saloihin, oikeanlainen tekniikka on äärimmäisen tärkeää.

Ecoskinin tiimin koulutukset:

 • Ammattisarjojen Ekopharma, Esse ja BTB13 säännölliset koulutukset
 • Hilla Helsinki sokerointikoulutus
 • Shiatsuopettaja Kauko Uusoksan chikung-päähieronta 2021 marraskuu
 • Johanna on käynyt Reiki -kurssit sekä lyhyen Thaimaalaisten hoitajien vetämän hierontakurssin
 • Shiatsuopettaja Kauko Uusoksan Seita shiatsu niska-hartia-pääalue 2020 lokakuu
 • Dermapen4 koulutus 2021
 • Esse lifting,-ja sensitive hierontakoulutus 2021
 • Esse Ultimate experience hoitokokonaisuuskoulutus 2021
 • Inlei ja browlift 2019/2020/2021
 • Ayurvedaa iholle & kokonaisvaltaista ihonhoitoa maaliskuu 2022
 • Rosi Sotkasiiran Ayurveda -päivä elokuu 2022

Tulevat koulutukset:

-Kauko Uuskosan Shiatsu -päivä niska-hartiaseudun hoito 21.11.2022

IMG_0812

TUTUSTU TIIMIIMME

INA

Hei, olen Ina ja kotoisin Loviisasta, mutta tällä hetkellä asun Porvoossa.  Kosmetologiksi sekä kosmetiikkaneuvojaksi  valmistuin vuonna 2022 ja tämä on niin minun ala. Rakastan ihonhoitoa ja nyt Ecoskiniin tullessani olen hullaantunut luonnonkosmetiikasta. Opinnoissamme kävimme läpi paljon INCI-listoja ja onkin mielenkiinoista tutustua eria raaka-aineisiin ja niiden käyttöön kosmetiikassa. 
 
Palvelen sinua Ecoskinin myymälässä ti-pe klo 11-17 sekä la klo 11-14. Jag betjänar även på svenska.

JOHANNA

Hei, olen Johanna ja perustin Ecoskinin 2017. Valmistuin kosmetologiksi 2005. Olen siitä lähtien tehnyt hoitotyötä ja nähnyt miten ala muuttuu. On ollut ihana nähdä miten koko ajan mennään ihonhoidossa ekologisempaan suuntaan ja ihonhoitoa ajatellaan kauaskantoisemmin, ajatellaan pidemmän ajan tuloksia kun nopeita hätäisiä ratkaisuja ihonhoidossa. Iho on meidän suurin elin ja mitä tulee ihonhoitoasioihin, iholle tulee antaa aikaa jos esimerkiksi kärsit iho-ongelmista. Itse siirryin luonnonkosmetiikkaan odottaessani esikoistani 8 vuotta sitten. Ennen sitä kärsin pintakuivasta ja couperosaihosta. Luonnonkosmetiikan myötä olen saanut vahvistettua ihoani ja pintakuivuus ja punoitus on poissa. Parhaimman avun olen saanut kasvovesistä ja täyteläisistä naamioista ja kasvoöljyistä. Omat lempparini valikoimistamme ovat Ekopharman vadelma & tyrni kasvovedet, Djusien fruit glaze kasvoöljy, Essen rich moisturizer kosteuvoide ja ihoa korjaava Essen cream mask.
 
Rakastan tehdä kasvohoitoja sekä hierontoja! Hoitolamme on kasvanut sen verran, että pidän nykyään myös toimistopäiviä. Minulle ajanvaraus meilitse [email protected]
 
 

MILJA

Olen Milja ja kotoisin Askolasta, mutta tällä hetkellä asun Porvoossa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2018 ja kosmetiikkaneuvojaksi 2019. Opiskellessani kosmetiikkaneuvojaksi tein työharjoittelun Ecoskinissä ja tännehän minä jäin. 13 vuoden ikäisenä minulle alkoi tulemaan ensimmäisiä epäpuhtauksia, jota hoidin käymällä kosmetologi mummillani kasvohoidoissa ja hänen suosittelemilla tuotteilla. Omista iho-ongelmista kärsineenä alkoi myös kiinnostus koko alaa kohtaan ja yläasteella minulle olikin jo selvää, että haluan opiskella kosmetologiksi. Opiskeluiden lomassa olen osallistunut kauneudenhoidon suomenmestaruus kisoihin kahteen otteeseen ja saanutkin sitä kautta paljon oppia ja varmuutta. Minulle tärkeinä työssäni on kohdata jokainen asiakas yksilönä, kuunnella hänen toiveitaan ja luoda hänelle mahdollisimman hyvä kokemus sekä ihonhoidollisesti että rentoutumisen kannalta. Tämä työ on todellakin lähellä sydäntäni, tervetuloa hoitoihin!

Voit ottaa minuun yhteyttä

[email protected]

IDA

Olen Ida. Valmistuin Cidesco- kosmetologiksi 2021 Suomenkosmetologikoulusta. Ihonhoito on kiinnostanut aina mutta ennen kosmetologikoulua tuli kokeiltua ravintola-alaa, jossa keräsin paljon koskemusta asiakaspalvelutyöstä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni ja se tässäkin työssä on parasta kun saa hemmotella teitä asiakkaita. 

En itse kärsinyt iho-ongelmista ennen raskautta. Minulla on pieni poika ja raskausaikana minulle puhkesi lievä hormonaalinen akne. Kaikenlaista tuli kokeiltua mutta lopulta apu löytyi Moi Forestin baby creamistä. Olin käyttänyt jo pidempään voidetta pojallani ja päätin kokeilla sitä yövoiteena. Iho rauhoittui jo ensimmäisenä yönä ja viikon käytön jälkeen iho oli jo paljon paremmassa kunnossa! Moi Forest baby cream ja Essen sensitive tuotteet olivat itselle pelastus.

Minuun voit ottaa yhteyttä

[email protected]

TAIKA

Olen Taika, valmistuin kosmetologiksi vuonna 2020. Olen syntymästä asti elänyt atooppisen ihon kanssa ja sen hoitaminen on ollut aina todella haastavaa, ihoni hoitamiseen on haettu apua lääkäriltä ja apteekin perusvoiteista joiden kanssa lotraamalla on saatu tilanne hetkellisesti rauhoitettua. Mutta koskaan en ole löytänyt oikeita tuotteita joilla pitää ihoa rikkoutumasta. Tiesin jo peruskoulussa mitä tahdon tehdä isona, haaveammatti oli jokin missä saa auttaa muita ja kosmetologin ammatti sopi hyvin. Vasta ammattikoulussa opin hoitamaan ihoani oikein ja tajusin mitä kosmetologit oikeasti tekevät.
Kun aloitin työt Ecoskinissä perehdyin kunnolla luonnonkosmetiikkaan, aloin käyttää laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita ja niistä en enää pois vaihda, olen saanut avun kaikkiin iho-ongelmiini mitä aina olen kaivannut. Omat lempparini meidän tuotevalikoimastamme on Ekopharman vadelma hoitoseerumi, Ekopharman herukka kasvovesi ja Kolme cosmeticsin kehäkukkavoide. On ihanaa että saan nyt auttaa ja opastaa myös muita ihmisiä heidän iho-ongelmiensa kanssa.
 
Minuun voit ottaa yhteyttä
 

IINA

Olen Iina ja valmistuin kosmetologiksi 2020 Helsingissä SKY-opistolta. Kiinnostuin ihonhoidosta aika tavalliseen tapaan omien iho-ongelmien kautta. Minulle puhkesi parikymppisenä aikuisiän akne, joka oli selkeästi hormonaalista. Ensimmäiset isoimmat muutokset ihossa huomasin luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen, joka antoi ihon hengittää. Lisäapua sain lymfahieronnasta ja säännöllisistä kasvohoidoista, sopivista tuotteista ja lopuksi ruokavaliomuutoksista. Vauvavuoden jälkeen huomaan, kuinka paljon riittävä uni ja hermoston rauhoittaminen vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Iho ei ole erillään muusta kehosta. Moi Forestin metsäpölyvoide ja Ekopharman karpalo kasvovesi rauhoittivat ihoni parhaiten.

Minuun voit ottaa yhteyttä

[email protected]

 

JULIA

Hei, Olen Julia, asun Porvoossa ja täältä olen myös kotoisin. Olen valmistunut kosmetologiksi joulukuussa 2020.

Minulla oli aikoinaan hyvin pintakuiva ja punoitteleva iho, toisinaan kärsin myös lievästä aknesta. Olen saanut niihin apua kun siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja otin kasvovedet käyttöön. Mitä aknen hoitamiseen tulee täytyy muistaa, että kaikki näkyy ihossa… huonot yö unet, ruokailu tottumukset ja jopa stressi, jonka takia rentoutus on tärkeää kehollemme kaikilla tavoin. 
Omat suosikkini meidän valikoimasta on Ekopharman vadelma kasvovesi, BTB13 Vitalizing toner, rauhoittava porkkanavoide ja vadelma kasvoöljy. Kuorinnoista olen löytänyt uuden suosikin ja se on Ekopharman karpalo aktiivihiili+PHA syväpuhdistava kuorinta.
Hoitojen suhteen hieronnat ovat minulle tällä hetkellä mieluisimpia ja kuvailisin niitä rytmikkäiksi mutta rauhallisiksi varmoilla otteilla. Kasvohoidot ovat myös lempparihoitoni!
 
Minuun voit ottaa yhteyttä
 

SANDRA

Olen Sandra, kotoisin Turun saaristosta ja asunut viimeiset 12 vuotta Porvoossa. Jag betjänar även åp svenska.
 
Viimeiset 15 vuotta olen työskennellyt ilmailualalla. Lomautuksien aikana mieleeni nousi nuoruuden haaveammatti: kosmetologi. Ecoskinin asiakkaana otin yhteyttä Johannaan ja sain rohkeutta hakeutua kosmetologikouluun. 
 
Siirryin kokonaan luonnonkosmetiikkaan 12 vuotta sitten, kun minulle puhkesi aikuisiän akne. Sain luonnonkosmetiikan tuotteista apua ja ymmärsin miten tärkeää minulle on luonto, ekologisuus ja luonnollisuus, ja mitä kaikkea se meille tarjoaa.
 
Olen erittäin kiitollinen päästyäni suorittamaan viime talvena työssäoppimisjaksoni Ecoskinissä. Sain oppia uutta aivan timanttisessa ja niin ammattitaitoisessa työryhmässä.
 
Tällä hetkellä olen Ecoskinissä kesätöissä. Koen olevani hyvin onnekas voidessani hoitaa ja hemmotella ihania asiakkaita sekä auttaessani erilaisissa ihonhoidon haasteissa.
 
Henkilökohtaiset lempparituotteet omalle sekaiholleni ovat Ekopharman Vadelma kasvovesi, Essen Cream Mask sekä ihan paras Ere Perezin ripsiväri.
 
 
 
Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!
 
 
 
 

Lämpimästi tervetuloa Ecoskiniin!

Johanna, Milja, Ida, Taika, Iina ja Julia.