ECOSKIN TIIMI

Hoitotyö sekä ihon luonnonmukainen hoitaminen on meidän intohimo. Räätälöimme hoidot asiakaskohtaisesti ja kuuntelemme toiveesi. Sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, me ammattilaisina räätälöimme kasvohoidon ihosi tarpeiden mukaan. Tulokset ihonhoidossa on kuitenkin kosmetologin sekä asiakkaan yhteinen projekti, johon molempien kannattaa sitoutua. Saat parhaimmat tulokset kun otat kosmetologiltasi ohjeet ja tuotteet ihonhoitoon.

Elämä on tänä päivänä hyvin hektistä ja oma hyvinvointi unohtuu; moni asiakkaamme huokaisee hoidon jälkeen “Miksi en salli enemmän tälläistä itselleni, saan tästä niin paljon hyvää”. 

Iho on suurin elimemme ja ihon kuntoon vaikuttaa niin moni asia; stressi, uni, ruokavalio, palautuminen etc. Ihminen on kokonaisuus ja se tulee aina ottaa huomioon hoitaessa ihoa.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Johanna, Milja, Ida, Taika, Iina, Julia, Sandra, Ina & Viktoria

IMG_6502

TUTUSTU TIIMIIMME

INA

KUKA?
Hei, olen Ina ja kotoisin Loviisasta, mutta tällä hetkellä asun Porvoossa.
 
VALMISTUMINEN?

Kosmetologiksi
sekä kosmetiikkaneuvojaksi valmistuin vuonna 2022, ja tämä on niin minun ala.
Asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntäni. Jo pienenä tykkäsin hoitaa ja auttaa muita.

MITEN KIIINNOSTUIT ALASTA JA MITEN VALITSIT LUONNONKOSMETIIKAN?
Rakastan ihonhoitoa. Itselläni on aina ollut erittäin herkkä, pintakuiva ja punoittava iho.
Opintojeni myötä tulin tietoisemmaksi eri kosmetiikkatuotteiden raaka-aineista ja niiden vaikutuksesta, ja sitä myöten tarkemmaksi siitä, mitä omalle iholleni laitan. Ecoskiniin tullessani perehdyin luonnonkosmetiikkaan. Laadukkaita tuotteitamme kokeiltuani tykästyin niihin niin, etten niistä enää luovu. Oppimaani haluan nyt jakaa sinulle!
 
IHMISENÄ OLEN? 

Ihmisenä olen iloinen, energinen sekä innokas oppimaan uutta.

TYÖSSÄ?

Kosmetologina olen huomioonottava sekä rauhallinen. Tykkään minun työn vaihtelevuudesta. Erilaiset asiakaskohtaamiset myymälässä sekä hoitojen parissa ovat parhaita.

Palvelen sinua Ecoskinin myymälässä ti-pe klo 11-17 sekä la klo 11-14. Jag betjänar dig
även på svenska.

JOHANNA

KUKA?
Hei, olen Johanna ja perustin Ecoskinin 2017. Olen aina toiminut kosmetologina ja muutaessamme 2016 Porvooseen aloin miettiä omaa hoitolaa.
 
VALMISTUMINEN?Valmistuin kosmetologiksi 2005. Olen siitä lähtien tehnyt hoitotyötä ja nähnyt miten ala muuttuu.
 
MITEN KIINNOSTUIT ALASTA JA MIKSI VALITSIT LUONNONKOSMETIIKAN?
Tiesin jo yläasteella, että haluan kosmetologiksi, koska hoitotyö vetosi minuun. Odottaessani esikoistani, aloin miettimaan mitä laitan iholleni. Ihoni oli ohut, herkka ja couperoottinen. Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen, ihoni vahvistui ja couperosa helpotti.
On ollut ihana nähdä miten koko ajan mennään ihonhoidossa ekologisempaan suuntaan ja ihonhoitoa ajatellaan kauaskantoisemmin, ajatellaan pidemmän ajan tuloksia kun nopeita hätäisiä ratkaisuja ihonhoidossa. Iho on meidän suurin elin ja mitä tulee ihonhoitoasioihin, iholle tulee antaa aikaa jos esimerkiksi kärsit iho-ongelmista. Parhaimman avun itse ihooni olen saanut kasvovesistä ja täyteläisistä naamioista ja kasvoöljyistä. Omat lempparini valikoimistamme ovat Ekopharman vadelma & tyrni kasvovedet, Caten antioxidant seerumi, Djusien fruit glaze kasvoöljy, Essen rich moisturizer kosteuvoide ja ihoa korjaava Essen cream mask. Essen foundationista puhumattakaan!
 
IHMISENÄ OLEN? 
Olen elämänmyöteinen ja näen ympärilläni aina mahdollisuuksia, sen olen oppinut elämässä että kaikki aina järjestyy. Minulla on usein tuhat rautaa tulessa ja ideoita ja intoa riittää! Onneksi minulla on tämä hoitotyö, joka rauhoittaa ja maadoittaa minua. Elän uusioperhearkea 4 lapsen kanssa, joten ihmisenä olen sellainen, että otan kaikki huomioon.
 
TYÖSSÄ?
Rakastan tehdä kasvohoitoja sekä hierontoja! Hoitolamme on kasvanut sen verran, että pidän nykyään myös toimistopäiviä. Otan enää vastaan omia vakioasiakkaitani. Minulle ajanvaraus meilitse [email protected]
 
 

MILJA

KUKA?

Olen Milja. Kotoisin Askolasta, mutta tällä hetkellä asun Porvoossa poikaystäväni ja kissani kanssa. 
 
VALMISTUMINEN? 
Olen valmistunut kosmetologiksi v. 2018 ja kosmetiikkaneuvojaksi v. 2019
 
MITEN KIINNOSTUIT ALASTA JA MITEN VALITSIT LUONNONKOSMETIIKAN? 
Olin jo yläkoulussa varma, että haluan lähteä opiskelemaan kosmetologiksi. Kiinnostus alaa kohtaan on lähtenyt omien iho-ongelmien kautta teini-iässä. Mummini on myös tehnyt kosmetologin työtä joten myös sitä kautta olen saanut innostusta alaa kohtaan. Luonnoskosmetiikka alkoi kiinnostamaan jo opiskellessa kun pääsi perehtymään enemmän kosmetiikan raaka-aineisiin ja niiden vaikutuksiin iholla. Mutta suurempi innostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan tuli kun aloitin Ecoskinissä 2019. 
 
 
IHMISENÄ OLEN? 
Reilu ja empaattinen voisi kuvata luonnettani. Olen avulias ja toimelias.
 
TYÖSSÄ?
Kosmetologina oon helposti lähestyttävä ja rauhallinen. Hoidot teen aina asiakasta kuunnellen ja toiveiden mukaan. Tykkään myös ratkasta asiakkaiden ihonhoito ongelmia. 
 
LEMPIHOITONI?
Tätä kysytään usein ja joka kerta mietin, että mitenhän tähän vastaisi. Tykkään työn monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta. Mutta jos nyt pitää nimetä vain yksi hoito niin se olisi varmasti kasvohoito tehtynä Essen tuotteilla. 
Rakastan tehdä hemmottelevia hoitoja napakoilla hieronnoilla.

Voit ottaa minuun yhteyttä

[email protected]

IDA

KUKA? Olen Ida ja asun perheeni kanssa maalla.
 
VALMISTUMINEN?
Valmistuin Cidesco- kosmetologiksi 2021 Suomenkosmetologikoulusta.
Ihonhoito on kiinnostanut aina mutta ennen kosmetologikoulua tuli kokeiltua ravintola-alaa, jossa keräsin paljon kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
  
MITEN KIINNOSTUIT ALASTA JA MIKSI VALITSIT LUONNONKOSMETIIKAN?
Ihon hoidossa minua kiehtoo tällä hetkellä erityisesti ihon mikrobiomi ja sen helliminen. Essen tuotteet ovatkin oma suosikki niiden tehon ja ainutlaatuisuuden vuoksi. 
 
IHMISENÄ OLEN?
Olen luonteeltani energinen ja nauravainen mutta hoidot maadoittavat ja hoitajana olen lempeä ja rauhallinen. 
 
LEMPIHOITONI?
Lempihoitoni on kasvohoidot pitkillä hieronnoilla. Parhaat tulokset saa kun yhdistää tehokkaat tuotteet ja rentouttavat hieronnat jolloin stressitasot laskee ja hermosto rauhoittuu. 
 
Omiin palveluihini kuuluu: kasvohoidot, hieronnat (myös lymfa), sokeroinnit, jalkahoidot, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset sekä kulmien laminointi
 

Minuun voit ottaa yhteyttä

[email protected]

TAIKA

Olen Taika, valmistuin kosmetologiksi vuonna 2020. Olen syntymästä asti elänyt atooppisen ihon kanssa ja sen hoitaminen on ollut aina todella haastavaa, ihoni hoitamiseen on haettu apua lääkäriltä ja apteekin perusvoiteista joiden kanssa lotraamalla on saatu tilanne hetkellisesti rauhoitettua. Mutta koskaan en ole löytänyt oikeita tuotteita joilla pitää ihoa rikkoutumasta. Tiesin jo peruskoulussa mitä tahdon tehdä isona, haaveammatti oli jokin missä saa auttaa muita ja kosmetologin ammatti sopi hyvin. Vasta ammattikoulussa opin hoitamaan ihoani oikein ja tajusin mitä kosmetologit oikeasti tekevät.
Kun aloitin työt Ecoskinissä perehdyin kunnolla luonnonkosmetiikkaan, aloin käyttää laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita ja niistä en enää pois vaihda, olen saanut avun kaikkiin iho-ongelmiini mitä aina olen kaivannut. Omat lempparini meidän tuotevalikoimastamme on Ekopharman vadelma hoitoseerumi, Ekopharman herukka kasvovesi ja Kolme cosmeticsin kehäkukkavoide. On ihanaa että saan nyt auttaa ja opastaa myös muita ihmisiä heidän iho-ongelmiensa kanssa.
 
Minuun voit ottaa yhteyttä
 

IINA

Olen Iina, ja asun Helsingissä jossa valmistuin kosmetologiksi vuonna 2020 SKY-opistolta. 

 
Kiinnostuin ihonhoidosta aika tavalliseen tapaan omien iho-ongelmien kautta. Aikuisiän akneen sain selkeän avun luonnonkosmetiikasta, joka antoi ihon hengittää. Lisäapua sain lymfahieronnasta ja säännöllisistä kasvohoidoista, sopivista tuotteista ja lopuksi ruokavaliomuutoksista. 

Pienen pojan äitinä huomaan, kuinka paljon riittävä uni ja hermoston rauhoittaminen vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Kasvojen iho ei ole erillään muusta kehosta. Tämä mielessä otan asiakkaan aina kokonaisuutena vastaan, sen hetkiseen energiaan vastaten. Laadukkaan luonnonkosmetiikan lisäksi kosketuksella ja erilaisilla hierontatekniikoilla saadaan hienoja tuloksia aikaan.
 
Tervetuloa hoitoon!
 

Minuun voit ottaa yhteyttä

[email protected]

JULIA

Hei, Olen Julia, asun Porvoossa ja täältä olen myös kotoisin. Olen valmistunut kosmetologiksi joulukuussa 2020.

Minulla oli aikoinaan hyvin pintakuiva ja punoitteleva iho, toisinaan kärsin myös lievästä aknesta. Olen saanut niihin apua kun siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja otin kasvovedet käyttöön. Mitä aknen hoitamiseen tulee täytyy muistaa, että kaikki näkyy ihossa… huonot yö unet, ruokailu tottumukset ja jopa stressi, jonka takia rentoutus on tärkeää kehollemme kaikilla tavoin. 
Omat suosikkini meidän valikoimasta on Ekopharman vadelma kasvovesi, BTB13 Vitalizing toner, rauhoittava porkkanavoide ja vadelma kasvoöljy. Kuorinnoista olen löytänyt uuden suosikin ja se on Ekopharman karpalo aktiivihiili+PHA syväpuhdistava kuorinta.
Hoitojen suhteen hieronnat ovat minulle tällä hetkellä mieluisimpia ja kuvailisin niitä rytmikkäiksi mutta rauhallisiksi varmoilla otteilla. Kasvohoidot ovat myös lempparihoitoni!
 
Minuun voit ottaa yhteyttä
 

SANDRA

Olen Sandra, kotoisin Turun saaristosta ja asunut viimeiset 12 vuotta Porvoossa. Jag betjänar även åp svenska.

 
Viimeiset 15 vuotta olen työskennellyt ilmailualalla. Lomautuksien aikana mieleeni nousi nuoruuden haaveammatti: kosmetologi. Ecoskinin asiakkaana otin yhteyttä Johannaan ja sain rohkeutta hakeutua kosmetologikouluun. 
 
Siirryin kokonaan luonnonkosmetiikkaan 12 vuotta sitten, kun minulle puhkesi aikuisiän akne. Sain luonnonkosmetiikan tuotteista apua ja ymmärsin miten tärkeää minulle on luonto, ekologisuus ja luonnollisuus, ja mitä kaikkea se meille tarjoaa.
 
Olen erittäin kiitollinen päästyäni suorittamaan viime talvena työssäoppimisjaksoni Ecoskinissä. Sain oppia uutta aivan timanttisessa ja niin ammattitaitoisessa työryhmässä.
 
Valmistun kosmetologiksi keväällä 2023. Koen olevani hyvin onnekas voidessani hoitaa ja hemmotella ihania asiakkaita sekä auttaessani erilaisissa ihonhoidon haasteissa.
 
Henkilökohtaiset lempparituotteet omalle sekaiholleni ovat Ekopharman Vadelma kasvovesi, Essen Cream Mask sekä ihan paras Ere Perezin ripsiväri.
 

VIKTORIA

KUKA? 

Heippa! Olen Viktoria ja aloin aloittanut työt Ecoskinissä alkuvuonna 2023. Asun perheeni kanssa Porvoossa. 
 
VALMISTUMINEN?
Kosmetologiksi valmistuin vuonna 2015, eli 8 vuotta hoitotyötä sekä yrittäjyyttä takana. Opiskeluaikoina osallistuin ammattitaidon Suomen-mestaruuskilpailuun, jossa sijoituin 2. sijalle, ja tämä oli ammatillisesti hyvin kehittävä kokemus. 
 
IHMISENÄ OLEN? 
Kuvailisin itseäni helposti lähestyttäväksi, lämminhenkiseksi ja positiiviseksi. Mielestäni huumori on elämän kantava voima, tykkään siis nauraa! 
 
TYÖSSÄ?
Minusta on ihanaa kuulla asiakkaan kuulumiset, elämäntilanne ja toiveet tulevalle hoidolle, näin pääsemme yhdessä sovittuihin hoitotavoitteisiin. Mielestäni on parasta yhdistää hoitoihin tehokkuus, mutta samalla ihanan rentoutumisen napakoilla hierontaotteillani.
 
LEMPIHOITONI?
Lempihoitoni ovat mm. ihonpuhdistus tehostettuna ultraäänellä, Esse rituals + 45v kasvohoito ja spa-jalkahoito. Kaikissa hoidoissa yhteinen tekijä on näkyvä lopputulos heti, sekä tietysti myös täydellinen rentoutumishetki ihanilla hieronnoilla. Rakastan tehdä myös hää- ja juhla ja kuvausmeikkeijä, joita olenkin tehnyt jo useamman vuoden hyvin paljon. 
 
MITEN KIINNOSTUIT LUONNONKOSMETIIKASTA? 
Olen lapsesta asti rakastanut kaikkea kaunista ja teini-iässä minua alkoi kiinnostamaan ihonhoito- sekä ihmisbiologia syvällisemmin. Koska olen hyvin ihmisläheinen, on asiakaspalveluala ollut aina lähellä sydäntäni. Ensikosketus luonnonkosmetiikkaan oli odottaessani esikoistani, jolloin pidin tärkeänä kemikaalikuorman vähentämistä, mikä näkyi positiivisella tavalla myös ihossani. Sen jälkeen aloin tutkimaan tarkemmin tuotteiden raaka-aineita ja opiskelemaan niiden vaikutuksista kehoon ja yleisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ecoskinin tiimin koulutukset

Teemme pääsääntöisesti yläkerran dayspan tiloissa kaikki kasvohoidot, hoitopaketit, hieronnat sekä jalkahoidot. Vanhoissa alakerran tiloissa teemme sokeroinnit, inleit, browliftit sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Välillä jos on ruuhkaa, saatamme tehdä myös alakerrassa kasvohoitoja.

Teemme myös paljon sokerointeja ja näistä Johannalla on 15 vuoden kokemus! Johanna on kouluttanut kaikki Ecoskinin kosmetologit sokeroinnin saloihin, oikeanlainen tekniikka on äärimmäisen tärkeää.

Ecoskinin tiimin koulutukset:

 • Ammattisarjojen Ekopharma, Esse ja BTB13 säännölliset koulutukset
 • Hilla Helsinki sokerointikoulutus
 • Shiatsuopettaja Kauko Uusoksan chikung-päähieronta 2021 marraskuu
 • Johanna on käynyt Reiki -kurssit sekä lyhyen Thaimaalaisten hoitajien vetämän hierontakurssin
 • Shiatsuopettaja Kauko Uusoksan Seita shiatsu niska-hartia-pääalue 2020 lokakuu
 • Dermapen4 koulutus 2021
 • Esse lifting,-ja sensitive hierontakoulutus 2021
 • Esse Ultimate experience hoitokokonaisuuskoulutus 2021
 • Inlei ja browlift 2019/2020/2021
 • Ayurvedaa iholle & kokonaisvaltaista ihonhoitoa maaliskuu 2022
 • Rosi Sotkasiiran Ayurveda -päivä elokuu 2022
 • 3 päivän Essen mikrobiomikurssi Etelä-Afrikassa (Johanna & Milja)
 • Shiatsumestari Kauko Uusoksan niska-hartiseudun shiatsu marraskuu 2022
 • Fysioterapeutti Aleksi Öhmanin kuppauskoulutus tammikuu 2023

Lämpimästi tervetuloa Ecoskiniin!

Johanna, Milja, Ida, Taika, Iina, Julia, Sandra, Ina & Viktoria