TIIMI

ECOSKIN TIIMI

Ecoskin on pieni ja tunnelmallinen hoitola, jossa asiakasta palvellaan kiireettömästi ja yksilöllisesti. Teemme työtä suurella sydämellä; tyytyväiset asiakkaat ja hoitotulokset ovat palkisevinta tässä työssä. Tule sellaisena kuin olet, täältä saat rentoa ja ammattitaitoista palvelua. Olemme erikoistuneet ESSE-kasvohoitoihin ja meille uskallat tulla isommankin iho-ongelman kanssa. Yhdessä hoitolahoidoilla ja kotihoidolla saamme tuloksia.

ECOSKIN2021-28

TUTUSTU TIIMIIMME

JOHANNA

Hei olen Johanna, perustin Ecoskinin vuonna 2017, muutimme 2016 Porvooseen kahden pienen lapsen kanssa ja aloin pohtia omaa hoitolaa. Ajatuksenani oli luoda Porvooseen paikka, jossa saat laadukasta ja rentouttavaa hoitoa mielyttävässä ympäristössä. Olen itse käyttänyt jo vuosia luonnonkosmetiikkaa, nähnyt sen vaikutukset ihoon, joten halusin myös hoitolaani luonnonkosmetiikkaa. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2005 ja siitä lähtien olen aina ollut hoitolatyössä. Teen tätä suurella sydämmellä ja en voisi kuvitella parempaa työtä kuin hoitaa asiakkaita ja luoda hyvää mieltä.

Olen opiskellut shiatsua, akupainantaa ja muita eri hierontamuotoja. Olen ollut useasti shiatsumestari Kauko Uusoksan opissa, mieletön tyyppi! Maaliskuussa 2021 pääsemme kaikki Kaukon oppiin.

Olen työskennellyt kosmetologina jo 15 vuotta ja niinkuin sanotaan koskaan ei ole valmis ja sehän tässä työssä on ihanaa, että kouluttautua voi jatkuvasti! Sokeroinneista minulla on 12 vuoden kokemus, joten teen ne huolella ja tarkasti.

MILJA

Hei, Olen Milja, olen kotoisin maalta ja rakastan kissoja! Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2018 ja kosmetiikkaneuvojaksi vuonna 2019. Osallistuin opiskellessani ammattitaidon SM-kisoihin, joista sain mielettömästi oppia tulevia työvuosia varten. Olen innokas oppimaan uutta ja haluan kouluttautua jatkuvasti. Olen luonteeltani hyvin tarkka ja huolellinen. Omistaudun työlleni koko sydämellä ja haluan tarjota asiakkaalle parhainta mahdollista palvelua. Tykkään tehdä napakat hieronnat hoidoissa ja kasvohoidot ovat lemppari hoitoni.

Tykkään myös pikkutarkasta työstä kuten ripsienpidennysten teosta, InLei-kestotaivutuksista sekä olen ainut meillä joka tekee kynsien geelauksia.

IDA

Hei, Olen Ida, asun maalla mieheni, vauvan ja koiran kanssa. Opiskelen tällä hetkellä kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulussa Helsingissä, valmistun sieltä vuoden sisällä. Olen tehnyt useamman vuoden töitä ravintoloissa, mutta palo tähän alaan alkoi syntyä muutama vuosi takaperin. Ecoskinin Johannan innoittamana lähdin opiskelemaan alaa ja tämä tuntuu niin oikealta! Tykkään tehdä hierontoja ja kasvohoidot on mun lemppari hoito! Asiakaspalvelu on minulle jo edellisen työni kautta äärimmäisen tärkeää.

TAIKA

Hei, olen Taika, muutimme Porvooseen ollessani hyvin pieni, joten tämä on minulle kotikaupunki ja pidän Porvoosta kovasti. Valmistuin kosmetologiksi jouluna 2020. Olin Ecoskinissä ensin työharjoittelussa kaksi kuukautta, jonka jälkeen aloitin työt Ecoskinissä. Nuoresta iästä huolimatta olen mielettömän tarkka ja huolellinen työssäni. Hierominen on minulle mielekkäintä puuhaa ja tykkään tehdä rauhalliset, mutta napakat hieronnat hoidoissa.

Kouluttauduin juuri InLei-taivutuksiin ja helmikuun 2021 lopussa kouluttaudun Brownlift kulmien laminointiin. Haluan käydä uusissa koulutuksissa ja en malta odottaa, mitä kaikkea tulevat työvuodet tuovat tullessaan.

IINA

Hei, Olen Iina, asun Helsingissä pienen perheeni ja kahden kissan kodissa. Valmistuin kosmetologiksi SKY-opistolta viime vuonna äitiysloman ohessa. Luonnonokosmetiikka ja kokonaisvaltainen hoitaminen ovat lähellä sydäntäni, ja haluan ammattitaidollani tuoda saman avun asiakkaille  mitä olen itse iho-ongelmiini saanut.Tykkään keskittyä täysillä yksityiskohtaisiin hierontoihin. Entisenä Porvoolaisena on ihanaa palata kotikonnuille!

JULIA

Hei, Olen Julia, asun Porvoossa ja täältä olen myös kotoisin. Olen valmistunut kosmetologiksi joulukuussa 2020. Aloitan nyt työni täällä Ecoskinissa ja olen erittäin innoissani tulevasta ja valmis oppimaan kaikkea uutta! Vaikka olen nuori ja uusi alalla olenkin teen hoitoni aina ammattimaisesti ja huolellisesti.

Hieronnat ovat minulle tällä hetkellä mieluisimpia ja kuvailisin niitä rytmikkäiksi mutta rauhallisiksi varmoilla otteilla.

Lämpimästi tervetuloa Ecoskiniin!

Johanna, Iina, Milja, Ida, Taika ja Julia