HINNASTO

Helmikuun kuukauden hoito

 – Tropical experience 120 min –

 
Kahden tunnin trooppinen elämys. Hoidossa pääset rentoutumaan tuoksuissa, joista huokuu tropiikki. Hoito alkaa jalkojen hieronnalla takareidet+pohkeet eteerisin öljyin ja kuumin kivin, tällä välin kauratyyny lämmittää selkää. Jalkojen jälkeen siirrytään lämmitettyyn selkään, selkä kuoritaan, hierotaan kuumin kivin sekä käsin napakasti.
 
Kääntyessäsi selälleen silmille laitetaan kevyt silmätyyny, jossa on eteeristen öljyjen tuoksuja, 
tämä takaa rentoutumisen ja rauhoittaa tehokkaasti. 
Hoito päättyy kasvoihin sekä päähän: kasvoille alkupuhdistus, kasvovedet, seerumit ja naamio. Liftaava hieronta kasvoille, halutessasi jätämme kaikki seerumit ja naamiot kasvoillesi niin hoidon teho jatkuu myös kotona.
 
Decolten alue avataan lempeällä hieronnalla, hartiat painellaan shiatsuottein ja pääalueen jumit painellaan chikung -päähierontaottein, joka on tähän mennessä tehokkain päähierontamuoto, johon olen törmännyt.
 
Tämän jälkeen voit nauttia teestä dayspan puolella.
 
Hinta 162,-

KASVOHOIDOT & HOITOPAKETIT

Ecoskinin 5.v synttäreiden kunniaksi Johanna kehitti ihan oman hoidon Ecoskinin valikoimaan ja tässä hoidossa rentoutuminen on taattu.

Hoito alkaa jaloista, jalat pyyhitään lämpimin pyyhkein, jalat hierotaan perusteellisesti polveen saakka lihaksia rentouttavalla öljyllä. Öljyn alle hierotaan täyteläinen Essen vartalovoide. Jalkapohjiin tehdään myös akupistehierontaa. Jalkojen jälkeen hoidetaan kädet, monilla kädet on talven jäljiltä superkuivat, joten käsiin levitetään ensin ravitseva Essen body butter ja tämän jälkeen kädet hierotaan kyynertaipeeseen saakka.

Hoito jatkuu kasvohoitoon, joka sisältää seuraavanlaista hemmottelua Essen tuotteilla; Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus/ultraäänipuhdistus, kasvovedet, Essen -tehoampulli (ampulli valitaan ihon tarpeiden mukaan), naamio, kasvojen akupiste -ja paineluihieronta. Hartiahieronta ja loppuu superrentouttava päähieronta. Hoidon jälkeen voit nauttia teestä dayspan tiloissa.

“Miten ihana hoitokokonaisuus, ah niin ihana olo että haluan jäädä tänne koko päiväksi!”

Esse on probioottinen ammattilaisluonnonkosmetiikansarja, joka valmistaa edistyksellisempiä tuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon herkkyystilojen sekä ikääntymisen ongelmista.

Esse experience 1h hoito on hyvä valinta kun haluat tutustua Essen kasvohoitoihin. Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tai kasvojen hieronta, tehoampulli, naamio sekä niska, -ja hartiahieronta.

“Hoidossa pääsin tutustumaan Esseen sekä sarjan ihaniin tuoksuihin, iho on elinvoimainen ja ravittu”

Tämän hoidon voit valita haluatko 90min kasvohoitona, jolloin iho ehditään puhdistaa perusteellisesti ja tehdä pitkät hieronnat tai sitten alkuun 30min selän hieronta + tunnin Essen kasvohoito. ks. hoitokuvaus alta.

Esse signature experience hoito alkaa selästä, selälle laitetaan kuumat kivet pehmittämään jumeja. Tällä välin jalkapohjiin tehdään akupistepainanta. Selän rentouttava, mutta napakka hieronta. Hoito jatkuu kokonaisvaltaisella  kasvohoidolla johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, jos tarvitsee niin kuorinnan jälkeen mekaaninen puhdistus, tehoampulli, naamio, kasvojen hieronta, (asiakkaan mukaan joko paineluhierontaa, lymfaattista tai lifting hierontaa). Hieronnat jatkuu niska,-ja hartiahierontaan ja hoidon kruunaa päähieronta.

“Upeasti suunniteltu hoitokokonaisuus, tähän tulen ehdottomasti uudestaan”

Esse ultimate experience 2h

Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka aikana saat nauttia teestä. Kylvyn jälkeen jalat kuoritaan ja levitetään jalkavoide. Asiakas siirtyy hoitopetiin vatsalleen, jonka jälkeen selälle laitetaan kuumat kivet/kauratyyny lämmittämään selkää. Tällä välin jalkapohjiin tehdään akupistepainanta. Seuraavana vuorossa selän rentouttava, mutta napakka hieronta.

Selkähieronan jälkeen asiakas kääntyy selälleen, jonka jälkeen tehdään päähieronta. Päähieronta jatkuu kokonaisvaltaisella kasvohoidolla, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, jos puhdistettavaa niin mekaaninen puhdistus/ultraäänipuhdistus, tehoampulli, kasvojen hieronta (asiakkaan mukaan joko paineluhierontaa, lymfaattista hierontaa tai lifting hierontaa), niska ,-ja hartiahieronta, exclusion mask, jonka ansiosta tehoaineet imeytyvät paremmin ihoon. Naamion vaikutuksen aikana jalat hierotaan polveen saakka. Lopuksi kasvoille voide ja kasvoöljy ja halutessasi meikkivoide. Olo on kuin uudesti syntynyt tämän jälkeen.

“Sain lahjakortin tähän hoitoon ja voi kumpa olisin tajunnut tulla jo aijemmin! Kasvot hehkuu ja mieli sekä kroppa on rentoutunut totaalisesti”

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus jos tarpeen, pitkä lymfahieronta kasvoille ja hartioille, seerumi, naamio ja päähieronta. Lymfahieronta on hellävaraista, pumppaavaa hierontaa, jolla pyritään parantamaan imunestekiertoa ja sitä kautta poistamaan kuona-aineita ja ylimääräistä nestettä kudoksista. Näiden aineiden poistuessa kehosta verenkierron ja virtsan kautta, kasvojen väri tasoittuu ja turvotusta saadaan tehokkaasti poistettua. Hieronta aktivoi myös tehokkaasti parasympaattista hermostoa rentouttaen koko kehon, sekä parantaa solujen aineenvaihduntaa. Lymfahieronnasta saat tehokkaan avun turvotukseen, couperosaan, epäpuhtaaseen ja sameaan ihoon. Jo yhden kerran jälkeen iho kirkastuu ja heleytyy, mutta sarjahoidolla saadaan erinomaisia tuloksia esimerkiksi epäpuhtaan ihon hoidossa. Kasvolymfaa ei suositella tulehtuneelle aknelle, tai jos sinulla on akuutti ihosairaus tai tulehdus, kasvain, verisuonitukoksia, vaikea sydämen toimintahäiriö, paha allergia/astma, munuaissairaus tai imusuoniston sairaus.

Dermapen 4™-mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä, arpia, auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia tai aknearpia.

Dermapen4 mikroneulauksessa värähtelevä 16-neulainen mikroneulauspää aiheuttaa ihossa hallitun trauman, joka saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Neulauspää lävistää ihon kohtisuoraan 1920 kertaa sekunnissa, joka käynnistää ihossa biologisen korjausprosessin, jolloin iho vahvistuu oman kollageenituotannon lisääntymisen seurauksena. Hoidon aikana ihoon syntyy pieniä kanavia, jotka mahdollistavat 80 % paremman tehoaineiden imeytymisen ihoon. Hoitoa suositellaan noin 4-6 hoitokerran sarjana 4-8 viikon välein riippuen neulaussyvyydestä.

Dermapen4-mikroneulaushoitoihin voi tarvittaessa yhdistää DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel -kemiallisen kuorinnan. Kuorinta sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja se on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen4-mikroneulaushoitojen kanssa. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea sekä hormonaalisia ihomuutoksia. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti yksittäisille alueille. 

Mikroneulaushoidon jälkeen

Tyypillisesti iho palautuu nopeasti ja normaalit jälkivaikutukset kestävät 1-2 vuorokautta. Hoidon jälkeen iholla esiintyy yleensä punoitusta, ihon pinnan karheutta, joissain tapauksissa turvotusta, kuumotusta ja kutinaa, kireyttä ja kevyttä kuoriutumista. Tämä kaikki on täysin normaalia neulaushoidon jälkeen. 

Dermapen4-edut

Edistyksellinen Dermapen4-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen4-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. 

Kertakäyttöiset Dermapen4-mikroneulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. 

Dermapen4-laitteessa on vallankumouksellinen 16-neulainen hoitopää joka takaa tehokkaammat tulokset. Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, eli 47,69 % enemmän kuin mitä aiempi Dermapen3-laite ja 104 % enemmän, kuin muut neulauslaitteet. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja entistäkin paremmat hoitotulokset. Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa. 

Hoidon vasta-aiheet
   • Raskaus, imetys
   • Diabetes
   • Aktiivinen herpes, sieni- tai bakteeri-infektiot (Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa estolääkitys edellisenä päivänä.)
   • Aktiivinen ruusufinni tai verenhyytymisongelmia
   • Alle 6 kk vanha arpi
   • Puuduteaineallergiat
   • Autoimmuunisairaudet
   • Vastalaitetut täyteaineet
   • Plastiikkakirurgiset toimenpiteet (alle 6 kk)
   • Ihoon vaikuttava lääkitys (mm. akneen tarkoitettu lääkitys sekä kortisonilääkitys)
   • Ihon allergiat metallille
   • Flunssa ja toipilaat, asiakkaan tulee olla terve hoitoa tehtäessä
   • Antibiootti- ym. lääkekuurit
   • Mikroneulausta ei tehdä keloidiarville
   • Psoriasis hoidettavalla alueella
   • Ekseema hoidettavalla alueella
   • Vaikea akne
   • Avohaava/ihovaurio hoidettavalla alueella
   • Yliherkkä iho
   • Alhainen vastustuskyky, esim. sairauden aiheuttama
   • Syylät
   • Scleroderma
   • Hemofilia
   • Bakteeri- ja sieni-infektiot
   • Ihosyöpä

Kokonaisvaltainen hoito johon sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ihopuhdistus (jos ei tarvetta, hieronnat on pidemmät) seerumit, naamio, kasvojen paineluhieronta, niska,-hartia ja päähieronta sekä shiatsu hartioille. Lopuksi vielä seerumi ja hoitovoide. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Tämä hoito soveltuu kaikille ihoille ja on loistava lahja! Räätälöimme hoidon ihon mukaan ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Paljon hierontaa ja hemmottelua. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,- ja päähieronta, seerumit ja voide. Lopuksi jaloille hieronta. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Tunnin kasvohoitomme sopii kaikille ihotyypeille ja on helpo valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi meillä. Hoito sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus käsin tehtynä (jos ei puhdistettavaa niin pidemmät hieronnat), seerumit, naamio, paineluhieronta kasvoille, niska,-hartia,- ja päähieronta, seerumit ja voide. Hoito tehdään joko Ekopharman, BTB13 tai Beauty Gardenin tuotteilla.

Onko ihossani paljon puhdistettavaa ja kaipaat tehokasta puhdistusta? Valitse silloin tämä kasvohoito. Hoito sisältää: alkupuhdistus, AHA- hedelmähappokuorinta, ultraäänipuhdistus, höyry, puhdistus käsin, seerumit, naamiot ja niska,-hartia-alueen hieronta. Sen lisäksi että iho puhdistetaan tehokkaasti niin hoito tehdään todella kosteuttavilla tuotteilla.

“Ihoni oli ennen hoitoa hyvin tukkoinen ja samea, nyt se on kirkastunut, puhdas ja ihanan kosteutettu. Superia että hoito sisälsi myös hieronnat”

Mitä on kasvolymfa?

Lymfahieronnalla pyritään imunestekierron edistämiseen. Hieronnassa käytetään hyvin hellävaraista pumppaustekniikkaa.
 
Mitä hyötyä on kasvolymfasta?
 
Kudoksiin varastoituu helposti ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita. Kasvolymfa kuljettaa nesteet ja kuona-aineet lymfateihin, josta ne siirtyvät edelleen verenkiertoon ja poistuvat elimistöstä lopulta virtsan mukana. Nesteiden poistumisen myötä, kasvojen väri tasoittuu ja turvotus poistuu.  Kun tehdään manuaalista lymfahierontaa, sen tavoitteena on hoitaa ihoa tukemalla imunestekiertoa. Lymfa on tehokas hoitomenetelmä turvotuksen poistoon, mutta sillä on myös erittäin rentouttavia vaikutuksia, sillä se aktivoi parasympaattista hermostoa.
 
Kenelle kasvolymfa sopii?
 
Kasvolymfa sopii lähes kaikille, mutta ei jos sinulla on tulehtunut akne, akuutti ihosairaus tai tulehdus, kasvain, verisuonitukoksia, vaikea sydämen toimintahäiriö, paha allergia/astma, munuaissairaus tai imusuoniston sairaus.
 
Lymfasta saat apua jos sinulla on turvotusta kasvoilla, couperosaa, epäpuhdas tai samea iho. Ikääntynyt, huonosti toimiva iho myös hyötyy lymfasta.
 
Kuinka usein kasvolymfassa tulee käydä?
 
Jo yhden kerran jälkeen iho kirkastuu ja heleytyy, mutta sarjahoidolla saa hyviä tuloksia esimerkiksi sameaan, epäpuhtaaseen ihoon.
 

Nuoren tytön (12-15.v) ensimmäisiä kasvohoitoja, jossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hartiahieronta. Meikkausopastuksessa katsomme arkimeikkiä nuoren toiveiden mukaan. Kasvohoidon kesto 30min ja sen jälkeen tehdään toiveiden mukainen meikkausopastus. Jos ei ole tarvetta meikkausopastukselle, kasvohoito on hieman pidempi ja opastamme enemmän ihonhoitoasioissa.

Opastan kuinka hoitaa ihoa kotoa ja käydään läpi ihonhoitorutiinit. Vinkkejä myös ihonhoitoon sisäisesti.

Teemme meikin toiveidesi mukaan. Meiltä onnistuu myös kuvausmeikki.

Sisältäen koemeikin. Varaukset häämeikkiin [email protected]

Opastuksessa näytämme miten tehdä nopea ja helppo arkimeikki sekä halutessasi myös vinkit iltameikkiin.

Opastuksessa näytämme miten tehdä nopea ja helppo arkimeikki sekä halutessasi saatte myös vinkit iltameikkiin. Teemme teille meikkiä ja pääsette itse myös kokeilemaan meikin tekoa.

HIERONNAT

pexels-elina-fairytale-3865712

Kuivakuppaus on saapunut Ecoskinin valikoimaan! Saat helmikuun aikana kuppauksen veloituksetta Mix -hieronnan yhteydessä. 

Mitä on kuivakuppaus?

Kuivakuppaus on vanha kiinalainen hoitomuoto, joka tehdään öljytylle iholle imukupeilla liu`uttamalla hitaasti. Kuppauksesta voisi sanoa, että imukuppien lisäksi siinä yhdistyy sidekudoshieronta sekä lymfahieronta.

Kuppaus tuntuu ihanalta! Jumit helpottuu, nesteet lähtee liikkeelle sekä verenkierto vilkastuu.

Muistathan, että kuppauksesta voi jäädä selkään muutamiksi päiviksi jäljet.

Rentouttava hoito, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden/tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään akupainantaa, shiatsua, kuumakivihierontaa sekä klassista hierontaa. Hoidossa hierotaan selkä, jalat takaa, asiakkaan kääntyessä selälleen myös niska ja hartiat.

“Yllätyin miten napakat kädet hoitajalla oli, useimmiten hoitoloissa on aika kevyttä sivelyä. Hieronta oli monipuolinen ja siinä keskityttiin pyynnöstäni ongelmakohtiini, niskoihin ja hartioihin”

Puolen tunnin kuumakivihieronnassa hieromme niskat ja hartiat. Tunnin kuumakivihieronnassa hieromme jalat takaa, selän, niskan ja hartiat.

30min 42€       60min 75€

“Kuumat kivet, best! Tämä hoito on tuonut ison avun lihaskipuihini ja jännityksiini hartioissa”

Chikung päähieronta rentouttaa niin kehon kuin mielen. Hoidossa käsitellään tärkeitä akupisteitä, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehomme hyvinvointiin. Hoidolla saat helpotusta mm. päänsärkyyn, stressiin sekä levottomuuteen.

“En ole oikein pitänyt intialaisesta päähieronnasta kun siinä istutaan, mutta tämä oli ihana kun sai olla lämpimän peiton alla makuuasennossa. Akupisteiden käsittely sai minut aika pian vaipumaan nirvanaan”

Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkahieronnalla. Jalkahieronnan jälkeen tehdään pitkä niska,-hartia ja päähieronta.

“Suosittelen lämpimästi tätä hoitoa, taivaallinen kokemus! Tuntui että huolet ja murheet vaan valui minusta pois”

Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkahieronnalla. Jalkahieronnan jälkeen tehdään pitkä niska,-hartia ja päähieronta.

Hoidon voi tehdä missä tahansa vaiheessa raskautta.

“Mietinpähän vain, miksi en tullut tähän hierontaan aijemmin? Ihanan kevyt olo hoidon jälkeen ja vaikka olin 38 viikolla raskaana, hoitopedissä oli tosi mukava asento”

Tässä jalkahoidossa kylvetetään jalat, tehdään jaloille kuorinta sekä tehdään pitkä hieronta polviin saakka. Halutessasi käytämme hoidossa eteerisiä öljyjä.

Seitai shiatsu on saanut alkunsa tuhansia vuosia sitten Japanissa. Hoito pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen, hoito on samaan aikaan hyvin rentouttava sekä energisoiva. Hoidossa käsitellaan niska-hartia alue painellen sekä venytellen. Hoidossa tehdään myös superrentouttavaa heijausta, joka rentouttaa koko kehon.

Tämä ylellinen hoito sisältää seuraavanlaista hemmottelua: Hoito alkaa selästä, selkä kuoritaan ja selälle tehdään napakka 20 minuutin hieronta. Selkähieronnan jälkeen tehdään päähieronta joka jatkuu kokonaisvaltaiseenkasvohoitoon Beauty Gardenin ravitsevilla tuotteilla. 

Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa Ranskasta, tuotteet ovat luonnokosmetiikkaa ja tuotteiden pääraaka-ainepitoisuus on poikkeuksellisen suuri moneen muuhun sarjaan verrattuna; esimerkiksi sarjan ravitseva kurpitsanaamio sisältää 20% kurpitsanmehua. Sarjassa käytettävät raaka-aineet poimitaan Ranskan Auriacissa sijaitsevasta Beauty Gardenin omasta puutarhasta.

“Ihana hoito ja ihanat tuotteet! Tykkäsin miedoista tuoksuista ja hoidon kulusta, se oli suunniteltu todella rentouttavaksi”

PARIHOIDOT

Parihoidot totetutetaan parihoitohuoneessamme. Voitte valita mitkä tahansa hoidot ja hoitojen ei tarvitse olla samat. 

Parihoitoihin voi ostaa myös lahjakortin.

Ajanvaraus parihoitoihin puhelimitse/sähköpostitse. 

Tämän hoidon voitte valita haluatteko 90min kasvohoitona, jolloin iho ehditään puhdistaa perusteellisesti ja tehdä pitkät hieronnat tai sitten alkuun 30min selän hieronta + tunnin Essen kasvohoito. ks. hoitokuvaus alta.

Esse signature experience hoito alkaa selästä, selälle laitetaan kuumat kivet pehmittämään jumeja. Tällä välin jalkapohjiin tehdään akupistepainanta. Selän rentouttava, mutta napakka hieronta. Hoito jatkuu kokonaisvaltaisella  kasvohoidolla johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, jos tarvitsee niin kuorinnan jälkeen mekaaninen puhdistus, tehoampulli, naamio, kasvojen hieronta, (asiakkaan mukaan joko paineluhierontaa, lymfaattista tai lifting hierontaa). Hieronnat jatkuu niska,-ja hartiahierontaan ja hoidon kruunaa päähieronta.

Hoidon jälkeen voitte nauttia teestä dayspa loungen puolella.

Hieronnassa käytetään basalttikiviä, jotka varaavat lämpöä erityisen hyvin. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja lievittää stressiä. Ihanteellinen talviaikaan. Hoito räätälöidään toiveidenne mukaan.  Hoidossa hierontaan jalat takaa, selkä, niska ,-ja hartiat.

 Hoidon jälkeen voitte nauttia teestä dayspa loungen puolella.

Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkahieronnalla. Jalkahieronnan jälkeen teemme teille pitkär niska,-hartia ja päähieronnat.

Spa jalkahoidossa saatte kokonaisvaltaiset jalkahoidot, jotka sisältää:

Jalkojen kylvetys, kylvyn aikana teemme pienen käsihieronnan, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkuu ja viilaus, lakkaus, jalkojen kuorinta ja pitkä hieronta polveen saakka.

Hoidon aikana/jälkeen voitte nauttia teestä

Voitte valita mitkä tahansa hoidot hinnastostamme. Toinen voi ottaa vaikka kasvohoidon ja toinen hieronnan. 

Varaukset hoituu parhaiten puhelimitse tai meilitse p.0407633697

[email protected]

pexels-elina-fairytale-3865712

RIPSET & KULMAT

InLei Lash lift on Italiassa kehitetty kestotaivutusmenetelmä, jossa taivutuksen lisäksi ripsiin laitetaan lopuksi Filler3 -aine, joka tuuheuttaa ripsiä. Filler3 -aine sisältää mm. keramideja ja peptidejä. Lupaavat jopa 24% tuuheutta ripseen lisää 3 taivutuskerran jälkeen. InLei saapui Suomeen 2018 ja on jo nyt saavuttanut suuren suosion kosmetologien ja asiakkaiden keskuudessa.

Menetelmä on hellävarainen ja tällä onnistuu aina. Ja nämä ennen ja jälkeen kuvat puhuvat puolestaan. Taivutuksen tekoon menee 1,5h ja taivutus kestää ripsissä 4-6viikkoa, jonka jälkeen sen voi uusia. Sisältää ripsien värjäyksen.

Huomioithan ettet käytä öljyjä/silmämeikinpoistoöljyä ripsille ennen/jälkeen toimenpiteen. Voi vaikuttaa lopputulokseen. Öljyjen käyttö kannattaa lopettaa ainakin viikkoa ennen taivutusta.

Uusi kulmapalvelu on täällä! Palvelu sisältää kulmien värjäyksen ja muotoilun.

Kulmakarvat voidaan muotoilla kulmakarvoille kehitetyillä aineilla. Kulmiin lisätään väri sekä lopuksi laminaatiokäsittely joka hoitaa ja suojaa käsiteltyä karvaa. Käsittelyssä on hyvä tehdä välivärjäys noin 3-4viikon kohdalla tarvittaessa. Käsittely voidaan uusia 6-8 viikon kuluttua edellisestä käsittelystä. Sisältää kulmien värjäyksen ja muotoilun sokerilla/pinseteillä.

 

 

 

Klassiset ripsienpidennykset, jossa yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Luonnolliset ja helpot arjessa.

Klassiset ripsienpidennykset, jossa yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Luonnolliset ja helpot arjessa.

Kestovärjäys ripsille ja kulmille sekä kulmien muotoilu sokerilla tai pinseteillä. Käytämme kestovärjäyksissä hellävaraisia Hairwellin värejä. Värin vaikutuksen aikana teemme päähierontaa.

Ripsien värjäys hellävaraisilla Hairwell väreillä. Värin vaikutuksen aikana teemme päähierontaa.

Kulmien muotoilu sokerilla/pinseteillä. Kulmien värjäys hellävaraisilla Hairwellin väreillä. Värin vaikutuksen aikana teemme päähierontaa.

Kulmien muotoilu sokerilla tai pinseteillä.

SOKEROINNIT

Johannalla on sokeroinnista 15 vuoden kokemus ja hän on kouluttanut kaikki Ecoskinin kosmetologit sokeroinnin saloihin, joten meille voit tulla luottavaisin mielin brassiin, teemme sen mahdollisimman hellävaroen.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Sokerointi on hyvin siedettyä eikä se ärsytä ihoa

Jos käyt sokeroinnissa säännöllisesti karvan kasvu hidastuu ja karvat kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 4-6viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Käytössämme on Suomalaisen Ekopharman sokerit, jotka ovat hyvin ihoystävällisiä. Meillä on useita sokerointipaketteja ja jos et löydä haluamaasi, laita meille sähköpostia [email protected]

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Meillä on brassin tekemisetä pitkän linjan osaaminen; Johanna on tehnyt niitä 15 vuoden ajan ja kouluttanut kosmetologimme tekemään brassin mahdollisimman kivuttomasti ja hellävaroen.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

Sokerointiin meillä on käytössä etukortti, joka 10. sokerointi -50%. Pyydä oma etukorttisi liikkeestämme.

JALKAHOIDOT

Spa jalkahoidossa saat kokonaisvaltaisen jalkahoidon, joka sisältää:

Jalkojen kylvetys, joko virkistävällä tai rentouttavalla kylpysuolalla, kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkuu ja viilaus, lakkaus ja pitkä hieronta polveen saakka. Hoidon aikana voit nauttia teestä tai vain olla ja rentoutua.

“Todella kokonaisvaltainen hoito, johon kuului pitkä hieronta. Miten kevyt olo jaloissa, teki todella hyvää kun tekee seisomatyötä”

Spa jalkahoidossa saat kokonaisvaltaisen jalkahoidon, joka sisältää:

Jalkojen kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkuu ja viilaus, geelilakkaus sekä jalkojen hieronta. Geelilakkaus pysyy jopa 6 viikkoa siistinä.

Kynnet viilataan ja siistitään, laitetaan geelilakkaukset sekä levitetään jalkavoide. Geelilakka kestää jopa 6 viikkoa siistinä

Jos ihonhoito on jäänyt vähemmälle, etkä tiedä kuinka hoitaa omaa ihoa varaa rohkeasti aika kasvohoitoon ja katsotaan samalla kotihoitotuotteet kuntoon. Ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista etkä tarvitse 10 eri purkkia vaan valitaan sinulle ne tärkeimmät täsmätuotteet!

Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on  helppo valinta jos tulet ensimmäistä kertaa hoitoon. 

Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme ihoanalyysin ja valitaan juuri sinun ihon tarpeiden mukaiset tuotteet. Hoitoon kuuluu kuorinta, höyrytys, jos ihossasi on epäpuhtauksia teemme käsin mekaanisen puhdistuksen ja jos puhdistettavaa ei ole niin saat pidemmät hieronnat. Naamion aikana hieromme kasvot ja niska- hartiaseudun. Lopuksi kasvoille levitetään kasvovedet, seerumi ja loppuvoide.

Vietämme todella paljon aikaa jaloillamme, joten on tärkeää pitää myös jaloista huolta. Tämän hoidon jälkeen jalat ovat pehmoiset ja askel kevyempi.

Hoito alkaa jalkakylvyllä ja halutessasi voit juoda kupin teetä, lukea kirjaa tai vaan rentoutua.

Hoitoon kuuluu: kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kovettumien poisto, jalkojen kuorinta ja pitkä jalkahieronta.

Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa on paljon hierontaa. Varaa tämä jos kaipaat vähän extra hemmottelua. Hoitoon kuuluu 1h kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. hoidon lopuksi hieromme pään, kädet ja jalat.

Käytämme hoidossa Essen tuotteita. Esse on probioottinen ammattilaisluonnonkosmetiikkasarja, joka valmistaa edistyksellisempiä tuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon herkkyystilojen sekä ikääntymisen ongelmista.

Hoito alkaa vatsallaan. Selälle laitetaan kuumat kauratyynyt lämmittämään, jonka aikana painelemme jalkapohjien akupisteitä. Hoito jatkuu selkähierontaan, jonka jälkeen käännyt selälleen ja hieromme niskan ja hartiat. Hoito päättyy päähierontaan, jossa käymme läpi tärkeitä akupisteitä, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehomme hyvinvointiin. Tämän hoidon jälkeen olo on takuulla rentoutunut.