IHONHOITO

Kokonaisvaltainen ihonhoito

Ihon hyvinvointi

Iho on ihmisen suurin elin ja sen kuntoon vaikuttaa hyvin moni asia; miten syömme, nukumme, palaudumme ja miten hoidamme ihoamme. Iho kuntoon -paketissa saat kattavan ohjeistuksen, kuinka hoitaa ihoa kokonasvaltaisesti kotona.

Ecoskin Ihonhoito

Ravinto

Ihon hyvinvointiin vaikuttaa suuresti se miten syömme. Esimerkiksi sokeri ylläpitää tulehdusta akne-ihossa. Atooppinen iho taas tarvitsee sisäisesti runsaasti hyviä rasvoja sekä laadukkaan probioottivalmisteen.

Stressi

Stressi on yksi suurimmista iho-oireiden aiheuttajista; herkkyys, punoitus, ruusufinni, akne. Nämä kaikki voivat juontaa juurensa pitkäaikaisesta stressistä. Joten omaan palautumiseen kannattaa satsata.

Ecoskin Ihonhoito
Ecoskin Ihonhoito

Hormonitoiminta

Naisen elämänkaareen kuuluu erilaisia hormonaalisia vaiheita ja ne ovat meillä jokaisella yksilöllisiä. Teini-ikä, raskaus, imetys ja vaihdevuodet voivat vaikuttaa ihon kuntoon ja ihonhoidossa tulee olla maltillinen. Tuloksia ei synny hetkellä, muista antaa ihollesi aikaa parantua ja olla itsellesi armollinen <3

Ihonhoito kotona

Hoitolahoidoilla ei juuri saada tuloksia, jos kotihoitotuotteet eivät ole omalle ihollesi sopivia. Joten käänny kosmetologin puoleen ja noudata ihonhoitorutiinia säännöllisesti.

Ecoskin Ihonhoito