IHONHOITO

Kokonaisvaltainen ihonhoito

Ihon hyvinvointi

Iho on ihmisen suurin elin ja sen kuntoon vaikuttaa hyvin moni asia; miten syömme, nukumme, palaudumme ja miten hoidamme ihoamme. Ihon ja koko hyvinvoinnin kannalta, on myös äärimmäisen tärkeää viettää aikaa luonnossa.

Ihonhoito5

Ravinto

Ihon hyvinvointiin vaikuttaa suuresti se miten syömme. Esimerkiksi sokeri ylläpitää tulehdusta akne-ihossa. Atooppinen iho taas tarvitsee sisäisesti runsaasti hyviä rasvoja sekä laadukkaan probioottivalmisteen.

Jos akne vaivaa, suosittelen kokeilumielessä jättämään ruokavaliosta sokerin ja maitotuotteet pois ja katsomaan kuinka se vaikuttaa ihon kuntoon.

Stressi & luontoyhteys & mikrobit

Stressi on yksi suurimmista iho-oireiden aiheuttajista; herkkyys, punoitus, ruusufinni, akne. Nämä kaikki voivat juontaa juurensa pitkäaikaisesta stressistä. Joten omaan palautumiseen kannattaa satsata. Valitettavasti ihosairaudet on länsimaisen elämäntyylimme seurausta, elämme liian steriilissä ympäristössä ja luonto-yhteys on vähentynyt suuresti.

Tiesitkö, että ihmisessä on enemmän mikrobeja kuin ihmissoluja? Tämän vuoksi mahdollisimman monimuotoinen mikrobikanta on hyväksi terveydellemme. Länsimäinen ihminen on menettänyt 1/3 mikrobikannastaan verrattuna heimoyhteisössä asuvaan ihmiseen. Tämän myötä kärsimme entistä enemmän iho-sairauksista ja allergioista.

Suosittelen käymään metsässä mahdollisimman useasti ja ottamaan käyttöön Moi Forestin metsäpölyvoiteen.

Ecoskin Ihonhoito
Ecoskin Ihonhoito

Hormonitoiminta

Naisen elämänkaareen kuuluu erilaisia hormonaalisia vaiheita ja ne ovat meillä jokaisella yksilöllisiä. Teini-ikä, raskaus, imetys ja vaihdevuodet voivat vaikuttaa ihon kuntoon ja ihonhoidossa tulee olla maltillinen. Tuloksia ei synny hetkellä, muista antaa ihollesi aikaa parantua ja olla itsellesi armollinen <3

Ihonhoito kotona

Hoitolahoidoilla ei juuri saada tuloksia, jos kotihoitotuotteet eivät ole omalle ihollesi sopivia. Joten käänny kosmetologin puoleen ja noudata ihonhoitorutiinia säännöllisesti.

Ecoskin Ihonhoito