luonnonkosmetiikka

Helli ihoasi luonnonkosmetiikalla

Meidän valikoimasta löydät muutamia eri ihonhoitosarjoja, jotka olemme itse testanneet, todenneet laadukkaiksi ja ottaneet myyntiin. Teemme viikottain kymmenittäin hoitoja näillä luonnonkosmetiikan tuotteilla, joten tiedämme miten ne toimivat millekkin iholle.

Esse Probiotic Skincare, Ekopharma, Djusie, Beauty Graden, Kolme Cosmetics, BTB13, Algamaris, Joik 

Screenshot_20221113_194740

Esse Probiotic Skincare

Esse on korkealaatuinen probioottinen ihonhoitosarja Afrikasta. 

Essen koko tuotesarja on luotu vahvistamaan ihomme luonnollista mikrobiomia, tukemaan ihon kuntoa ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä sekä erilaisia iho-ongelmia. 

Ihonhoitosarjan salaisuus piilee tuotteiden sisältämissä probioottisissa ainesosissa.

Ekopharma

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Sarjan teho perustuu suomalaisiin marjoihin; tyrniin, vadelmaan, mustaherukkaan, mustikkaan ja karpaloon.

Marjat sisältävät paljon antioksidantteja, vitamiineja ja iholle tärkeitä omega3 – rasvahappoja. Tuotteissa käytetään marjojen lisäksi kasviuutteita ja öljyjä, hyaluronihappoa, prebiootteja ja vitamiineja.

Screenshot_20221113_194626
Screenshot_20221113_194636

Djusie

Djusie on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja joka perustuu ihonhoitofilosofiaan, jonka ytimessä on mehukas iho – kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas.

Mehukkaan ihon salaisuus on kosteutuksessa, ihon pH-tasapainossa ja suojabarriäärissä, joita Djusien tuotteet on kehitetty tukemaan. 

Beauty Garden

Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa Ranskasta, jonka teho perustuu uuteisiin ja mehuihin, joita saadaan Auriacin omasta puutarhasta. 

Tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia sekä luonnollista pH-tasapainoa. Tuotteet ovat täyteläisiä ja hyvin siedettyjä.

 

Screenshot_20221113_194839