PALVELUT

Ota hetki itsellesi ja varaa aika hoitoon ♥ 

Meiltä löydät laajan kirjon erilaisia hoitoja, järjestemme ihonhoitoluentoja ryhmille ja yrityksille, pidämme meikkauskursseja naisporukoille ja polttarihoidotkin meillä onnistuu.

Ecoskin dayspan tiloissa yläkerrassa teemme kaikki kasvohoidot, hieronnat, jalkahoidot sekä pidemmät hoitopaketit. Yläkerrassa järjestämme myös kurssit ja luennot.

Ecoskin shopin puolella alakerrassa teemme sokeroinnit sekä kaikki ripsi,-ja kulmapalvelut.

Dayspa avautuu marraskuussa 2021.

Kasvohoidot

Jokainen kasvohoitomme on yksilöllinen ja räätälöimme hoidon aina ihosi tarpeiden mukaan.

Hieronnat

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia hierontoja. Hierontamme ovat kokonaisvaltaisia ja rentouttavia. Tykkäämme hieroa napakasti ja käyttää hoidoissa kuumia kiviä, jotka avaa jumit tehokkaasti mutta hellävaroen.

Ripset & kulmat

Teemme hoitolassa kestotaivutuksia ja browlifteja InLei -merkkisilllä tuotteilla. Kestovärit teemme Hairwellin intensiivisillä väreillä, jotka ovat hellävaraisia.

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä pehmeän.  Sokerointi on hyvin siedettyä eikä se ärsytä ihoa.

Jalat & kädet

Jalkahoitomme ovat kokonaisvaltaisia ja rentouttavia, jalkahoidot on perusteellisia eli sisältää kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja lakkauksen, kuorinnan sekä hieronnan.

YRITYKSILLE & RYHMILLE

Järjestämme virkistäytymisiltoja, joihin saa halutessaan esimerkiksi luennon ihonhoidosta. Yläkerran dayspan tiloihin mahtuu n.10 hlön seurue kerrallaan ja osa voi halutessaan ottaa hoidot. Olemme luoneet valmiita paketteja, mutta räätälöimme hemmottelupäivät toiveiden mukaan. Varaukset ja tiedustelut [email protected]

Naisten ilta -paketti 1

Naisten ilta -paketti 1 sisältää: 4kpl 1h kasvohoitoja + n.1h ihonhoitoluento 400€.

Kasvohoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, seerumit, naamio, kasvohieronta sekä niska, -ja hartiahieronta

Naisten ilta -paketti 2

Paketti 2 sisältää: 4kpl 1h kasvohoitoja + tarjoilut + ihonhoitoluento 450€.

Tarjoilut: Kahvi/tee, hedelmiä, pähkinöitä, tummaa suklaata, taateleita ja smoothie.

Äijäpaketti

Äijäpaketti koostuu seuraavista palveluista: 4kpl 1h mix-hieronta kuumilla kivillä + tarjoilut 370€. Mix-hieronnassa hierotaan jalat takaa, selkä ja asiakkaan kääntyessä selälleen myös niska ,-ja hartiaseutu.

Tarjoilut: Kahvi/tee, hedelmiä, pähkinöitä, tummaa suklaata, taateleita ja smoothie.

Yrityspaketti

Yrityspaketin voi räätälöidä isommallekkin esim. 8hlö porukalle. Pienempi paketti sisältää: 4kpl 1h mix-hieronnat + tarjoilut + 1h aikaa yrityksen omaan palaveriin 470€.

Loungepaketti

Tämän voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Esimerkkipaketti sisältää: 4kpl jalkakylvyt + tarjoilut + ihonhoitoluento. Kesto n.1h 50€/hlö. Jalkakylvyn sijasta voitte valita myös käsihieronnan.

Meikki-ilta

Meikki-illassa katsomme sinulle sopivat meikit, opastamme oikeiden sävyjen valinnassa. Pääset kokeilemaan erilaisia meikkipohjia, luomivärejä ja huulipunia. Opastamme millainen silmämeikki sinulle sopii. Meikki-illassa on osallistujamäärästä riippuen 1-2 kosmetologia opastamassa meikkauksessa. 40€/hlö.