Esse cocoa exfoliator

41.00 (sis. alv. 24%)

Runsaasti kaakaota sisältävä kuorintavoide poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja. Ihon verenkierto paranee ja sen pinta tulee kirkkaammaksi, sileämmäksi ja pehmeämmäksi. Hienot kaakaohiukkaset kirkastavat ja tasoittavat ihon pintaa, kaakaon flavonoidit taas auttavat suojaamaan ihoa aurinkovaurioilta. Luonnonvaraiset afrikkalaiset marula- ja mankettiöljyt ravitsevat ja suojaavat ihoa kuivumiselta tai ärsytykseltä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta vältä käyttämästä ohuelle, couperoottiselle tai tulehtuneelle iholle.

Käytä kerran viikossa puhtaalle, hieman kostealla iholle. Hiero muutaman minuutin ajan ja huuhdo pois runsaalla vedellä.

INCI:

Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Powder, Sucrose, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Schinziophyton Rautanenii (Manketti) Seed Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*, Vanilla Planifolia Extract, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Vanilla Planifolia Oil, Tocopherol, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**

 

*ingredients from organic farming

 

**made from organic ingredients

 

***component of natural essential oils

 

99% of the total ingredients are from natural origin

 

13% of the total ingredients are from Organic Farming