Esse Resurrect serum – herkän ihon anti-age seerumi

114.00 (sis. alv. 24%)

Täysin uudenlainen anti-age seerumi on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Essen Sensitive -hoitolinjaan kuuluva seerumi hoitaa saman aikaisesti ihon ikääntymistä ja herkkyyttä. Useimmat anti-age -tuotteet ovat herkälle iholle liian aktivoivia, mutta Resurrect Serum hoitaa ihon ikääntymistä lempeällä otteella. Se rauhoittaa ihon tulehdustilaa, joka osaltaan on syyllinen ennenaikaisen vanhenemisen merkkeihin. Seerumi sisältää trendikästä bakuchiolia, jolla on ihoon retinolin kaltaisia vaikutuksia. Se silottaa ihoa, tasoittaa sen sävyä sekä tehoastaa ihon omaa kollageenintuotantoa. Seerumi on terästetty lisäksi ihon kosteuspitoisuutta lisäävällä, juonteita madaltavalla hyaluronihapolla, ihoa vahvistavalla panthenolilla (B5 vitamiini) sekä probiooteilla ja prebiooteilla.

Resurrect Serum sopii seerumiksi ikääntyvälle iholle yhdessä joko Essen herkän ihon Sensitive -tuotteiden tai Plus -linjan anti-age -tuotteiden kanssa. Seerumi sopii myös ehkäisemään tulehdusta ja korjaamaan aknen jättämiä jälkiä.

INCI:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Ximenia Americana Seed Oil, Myrothamnus Flabellifolia Extract, Adansonia Digitata (Baobab) Fruit Extract, Inulin, Aminobutyric Acid, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Bakuchiol, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Lactobacillus, Squalane, Isoamyl Laurate, Sucrose Stearate, Aqua, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactid Acid, Vanilin, Ascorbyl Palmitate.