Kolme Cosmetics kehäkukkavoide

26.90 (sis. alv. 24%)

Kolme Cosmetics kasvovoide + Kehäkukkauute on superkosteuttava ja silottava. Rakenne on ihanan moussemainen ja kasvovoide jättää ihon pehmoiseksi ja ravituksi.

Kolme Cosmetics kasvovoide on kevyt ja imeytyy nopeasti iholle antaen pehmeän tunteen.  Aitoa suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Pohjana raffinoimaton luomu sheavoi, joka on vatkattu iholle helposti imeytyväksi voiteeksi rohtopitoisen kehäkukkauutteen kanssa.

Kolme Cosmetics kasvovoide on todella riittoisa, täysin vedetön ja sopii siksi erityisesti suomen säihin, antaen suojaa pakkasillakin. Kehäkukka kasvovoide on todella riittoisa ja tarvitset sitä vain pienen määrän kasvoille. Vaikka voide on tuhti, se imeytyy vaivattomasti ihoon ja jättää ihon silkkiseksi. Toimii niin yövoiteena kuin päivävoiteenakin meikin alla.

Kehäkukat on Kolme Cosmeticsin omassa hyötypuutarhassa kasvatettua, huippu-rohtopitoista lajiketta, joka sisältää runsaasti saponiineja (oleonolihapon glykosideja) ja lisäksi mm. karotenoideja, parkkiaineita, salisyylihappoa sekä luonnollista eteeristä öljyä.

Kehäkukka on ollut kansanlääkinnän tärkeä perusrohdos jo keski-ajalta sen tulehduksia ehkäisevien ja ihon pintakudoksen paranemista auttavien ominaisuuksien ansiosta. Lue kehäkukan hyödyistä iholle blogista ja miten valmistamme kehäkukkauutteen uuden sadon kukista täältä.

Kolme Cosmetics kehäkukkavoide on hajusteeton, säilöntäaineeton sekä vedetön kasvovoide ja sopii siksi herkälle iholle. Pakkaus on suomalainen, ekologinen ja puupohjainen Sulapac-pakkaus. Lue lisää tästä täysin biohajoavasta vaihtoehdosta muoville. www.sulapac.com

 

  • Sisältö n. 40ml
  • Kehäkukkavoide on tuorekosmetiikkaa ja säilyy avaamisen jälkeen vähintään 3kk (voiteen käyttöikää voi pidentää kun otat sitä aina puhtailla kuivilla käsillä)

 

Ainesosat: Sheavoi (raffinoimaton, luomu), Rypäleensiemenöljy, Manteliöljy, Kehäkukka (omasta hyötypuutarhasta), Tocopherol (E-vitamiini)

Ingredients: Butyrospermum Parkii Butter, Vitis Vinifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Calendula Officinalis, Tocopherol