Esse Foundation SPF30

66.00 (sis. alv. 24%)

Ihon mikrobiomin toimintaa tukeva, probioottinen meikkivoide, joka sopii jopa herkimmälle iholle. Tuo iholle tasaista peittävyyttä. Saatavilla kymmenen eri sävyä.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Herkälle ja reaktiiviselle iholle
  • Tukee ihon mikrobiomin toimintaa ja tasapainoa. Erinomainen tuote erityisesti ikääntyvälle tai iho-ongelmista kärsivälle iholle (akne, rosacea, atopia, pod yms.).
  • Päivittäinen aurinkosuoja

Meiltä on saatavilla sävyt 02,03, 04 ja 05. Kirjoita tilauksen yhteyteen minkä sävyn haluat. 03 keltapohjainen on yleisin ja käy todella monelle, 02 on vaalean ihon sävy, 04 on punertavampi ja 05 on tummempi oliivisävyiselle iholle

Meikkivoide sisältää 2 JA 3 TASON BIOME+ KOOSTUMUKSEN, joka tarkoittaa, että tämä tuote sisältää miljoona kuumennusprosessilla käsiteltyä Lactobacillus-mikrobia yhdessä millilitrassa.
Niillä on kyky kiinnittyä ihosoluihin ja syrjäyttää iholle haitallisia mikrobilajeja. Probioottien lisäksi meikkivoide sisältää prebiootteja, jotka edistävät iholle hyödyllisten mikrobien kasvua ja tehostavat probioottien vaikutusta, sekä antioksidanttisia uutteita ja öljyjä, jotka suojaavat ihoa ennenaikaisilta ikääntymisprosesseilta. Probioottinen meikkivoide on odotettu uutuus ja jatkaa Esse ihonhoito- ja puhdistustuotteiden probioottisen ihonhoidon filosofiaa.

Esse tunnetaan innovatiivisista ihon mikrobiomia tukevista tuoteratkaisuista.
Pääpainon ollessa herkän ja reaktiivisen ihon hoidossa, uusi meikkivoidelinja on tuoksuton, säilöntäaineet miedoimpia mahdollisia ja emulgaattorit nopeasti biohajoavia. Väripigmentit saadaan luonnollisista rauta- ja titaanidioksideista, jotka tuovat peittävyyttä. Mineraalipartikkelit on päällystetty vahalla ja eivät siksi kuivata ihoa.

Laajakirjoinen SPF30 sisältää vahvan UVA-suojan, joka auttaa hidastamaan kollageeni- ja elastiinivaurioita. Tuoksuton ja allergeenivapaa koostumus sisältää vain mietoja säilöntäaineita sekä probiootteja ja sopii hyvin myös herkälle, reaktiiviselle iholle. Tuotteen sisältämät prebiootit auttavat tukemaan ihon tervettä mikrobiomia.
Meikkivoide on sertifioitu COSMOS Organic -standardien mukaisesti 99,97% luonnollisiksi ja 58% luomuksi (mineraalipigmenttejä ei voi sertifioida luomuksi).

Avainraaka-aineet:

Mineraalipohjainen meikkivoide sisältää luonnollisia rauta- ja titaanioksideja.

Alfa-glukan olikosakkaridit, inuliini ja yaconjuuriuute – prebiootteja, jotka tukevat ihon hyödyllisten mikrobien kasvua.
Lactobacillus ja Lactabacillus fermentaatti – molemmat ovat probioottisia uutteita, jotka tasapainottavat ihon mikrobiomia.

Probiootit parantavat herkän ja reaktiivisen ihon suojavaipan (barriäärin) toimintaa.
Baobab-hedelmäuute on antioksidantti ja prebiootti.